Magazín

Týždeň na webe: Google Glass v predaji či 20 úžasných hotelov

TASR, 15. apríla 2014 11:05

Google spustil predaj Google Glass, na ich kúpu však nestačí mať len 1000 eur navyše. Trojročný čínsky chlapec si získal svet webu, získa si aj vás.



BRATISLAVA 15. apríla (TERAZ.TV) – Okuliare Google Glass sa dostali do predaja, nestačí mať však len zbytoćných 1000 eur, Google totiž ich predaj okliešťuje. Webvideo týždňa vás zaručene dostane – pretancoval sa doň trojročný čínsky chlapček Zhang Jun Hao, ktorý so svojím „baby“ predviedol improvizovaný tanec. Youtube priniesol prehľad virálov, ktoré sa majú stať trendami v roku 2014, počuli ste už o Clocking, Water Dancing a Kissing Dad trende? A pozveme vás aj do dvadsiatich úžasných hotelov, ktoré podľa webu aplus.com musíte navštíviť. Týždeň na webe má pre vás pripravené opäť zaujímavé témy.

Foto: Teraz.TV
Zdielať článok na FacebookPáči sa mi TERAZ.SK na facebooku
Staňte sa fanúšikom a sledujte dôležité správy priamo na FB

Viac článkov na tému:

Najnovšie články v rubrike

včera 13:00

Pitný režim a zdravá výživa sú dôležité aj pre zdravotnícky personál
Lekárom a zdravotníckemu personálu pomáha prekonávať stres a dlhodobé vyčerpanie zdravá výživa, pravidelný pohyb a pitný režim

sk
včera 12:31

Dobrovoľníci z Tesca vyzbierali vyše dvoch ton odpadu
Viac ako 2 400 kilogramov odpadu vyzbierali dobrovoľníci z radov zamestnancov Tesca počas dvoch aprílových týždňov po celom Slovensku pri príležitosti Dňa Zeme.

sk

Používaním stránok TERAZ.SK súhlasíte s používaním cookies, ktoré slúžia na zlepšenie kvality nášho obsahu.

Viac