Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Grafias s revolučnou hodnotou merného výkonu 123 lm/W

Grafias s revolučnou hodnotou merného výkonu 123 lm/WBez popisu Foto: OMS spol. s r.o.

Dňa 3.mája 2013 pribudlo po sérii úspešných laboratórnych testov do portfólia spoločnosti OMS svietidlo Grafias s revolučnou hodnotou merného výkonu 123 lm/W.

Dojč 3. mája (OTS) - Závesné alebo prisadené LED svietidlo, so svetelným tokom 17200 lm, sa vyznačuje netradičným dizajnom a mimoriadne účinnou optikou. Optimalizované riešenie odvodu tepla, založené na konvekcii, umožnilo docieliť nízku hmotnosť svietidla. Vďaka použitému LED svetelnému zdroju dosahuje Grafias mimoriadne dlhú životnosť až do 100 tisíc hodín. Vysoký stupeň krytia IP 65 zaručuje jeho spoľahlivé fungovanie aj v priestoroch náročných na odolnosť svietidla.

Jedinečný dizajn a parametre svietidla Grafias sú výsledkom úzkej spolupráce interného produktového dizajnéra spoločnosti so špecialistami z oddelení dizajnu optiky, elektronického dizajnu a termálneho dizajnu. Výsledkom je svietidlo, ktoré svojou hodnotou merného výkonu a celkovou pridanou hodnotou výrazne prevyšuje všetky konkurenčné produkty na európskom trhu a zároveň upúta dizajnom. „Grafias je výsledkom mimoriadne tvorivej a produktívnej spolupráce a prináša množstvo netradičných riešení, vďaka ktorým svietidlo medzi konkurenčnými produktmi nezapadne. Je nezameniteľné.“ , povedal o svietidle dizajnér produktu, jeden zo štrnástich in-house dizajnérov v OMS.