Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Harry a Meghan predstavili kvetinovú dizajnérku pre májovú svadbu

Na archívnej snímke britský princ Harry a jeho snúbenica Meghan Markleová v Cardiffe. Foto: TASR/AP

Budúca manželka princa Harryho priznala, že jej obľúbené kvety sú pivonky. Pár ďalej prezradil, že ich citrónovo-bazová svadobná torta bude tiež ozdobená čerstvými jarnými kvetmi.

Londýn 1. apríla (TASR) - Kvetinovú výzdobu na májovej svadbe britského princa Harryho a jeho snúbenice, americkej herečky Meghan Markleovej, bude mať na starosti kvetinová dizajnérka Philippa Craddocková pôsobiaca v Londýne. S odvolaním sa na kensingtonský palác o tom v nedeľu ráno informovali agentúry DPA a Reuters.

Craddocková bude viesť tím, ktorý vyzdobí miesto obradu s využitím sezónnych kvetov z okolia Windsoru, ako napríklad biele ruže, pivonky či náprstníky.

"Práca s nimi je absolútnym potešením," povedala Craddocková o svojom tíme a dodala, že celý proces prebieha prirodzene, je veľmi kreatívny a zábavný.

Budúca manželka princa Harryho priznala, že jej obľúbené kvety sú pivonky. Pár ďalej prezradil, že ich citrónovo-bazová svadobná torta bude tiež ozdobená čerstvými jarnými kvetmi. Po svadbe kvety rozdajú charitatívnym organizáciám.

Svadobný obrad Harryho a Meghan začne 19. mája na poludnie v Kaplnke sv. Juraja na Windsorskom zámku. Očakáva sa, že do Windsoru pri tejto príležitosti zavíta viac ako 100.000 ľudí z rôznych oblastí Británie i z celého sveta. Slávnostná udalosť sa uskutoční za prísnych bezpečnostných opatrení.