Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Magazín

HC Slovan Cashback Card: podpora klubu a výhodné nákupy v jednom

HC Slovan Cashback Card: podpora klubu a výhodné nákupy v jednom Foto: Lyoness Slovakia, s.r.o.

HC Slovan Cashback Card je vernostná karta vďaka ktorej môžete podporovať obľúbený hokejový tím. Nie je to však iba o hokeji.

Bratislava 17. októbra (OTS) - Vďaka tejto vernostnej karte môžete výhodne nakupovať a pravidelne získavať peniaze späť z každého nákupu. Ako funguje?

HC Slovan Cashback Card je klasická vernostná karta, ktorú stačí predložiť pri nákupe v partnerskom obchode alebo e-shope. Prípadne ju nahradiť aplikáciou v mobile. Zákazníkovi sa následne vráti 1 % až 5 % z ceny zakúpeného tovaru. „Zároveň ide 1 % automaticky na podporu HC Slovan, takže takýmto jednoduchým spôsobom nám fanúšikovia pomáhajú pri každom nákupe, ktorý uskutočnia,“ uviedol Milan Vajda, marketingový riaditeľ HC Slovan.
Foto: Lyoness Slovakia, s.r.o.

Peniaze sa vám na účet v banke pripíše vždy, keď sa na vašom konte nazbiera aspoň 10 eur. Okrem peňazí späť z každého nákupu získate množstvo zliav navyše zbieraním vernostných bodov, tzv. Shopping Points, alebo využívaním exkluzívnych akcií pre členov vernostného programu.
Foto: Lyoness Slovakia, s.r.o.

Ponuka tovarov a služieb, ktoré je možné nakúpiť výhodnejšie vďaka HC Slovan Cashback Card, je naozaj široká. Cashback, teda peniaze späť, môžete získať z nákupov potravín, oblečenia, obuvi a kozmetiky, ale aj zájazdov na športové zápasy, dovoleniek či pohonných hmôt. A samozrejme, aj z nákupov fanúšikovských predmetov vo FanShope HC Slovan. Výhodou je, že karta platí až v 47 krajinách sveta, v kamenných obchodoch aj e-shopoch približne 75 000 obchodných partnerov.