Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Magazín

Herečka Rosanna Arquette sa po štvrtý raz vydala

Rosanna Arquette Foto: TASR/AP Photo

Rosanna Arquette má na konte bohatú filmografiu s celým radom celovečerných hraných a televíznych filmov, ako aj seriálov.

Los Angeles 23. augusta (TASR) - Americká herečka, režisérka a producentka Rosanna Arquette sa v 54 rokoch po štvrtý raz rozhodla pre vstup do manželstva.

Po režisérovi Tony Grecovi, hudobnom skladateľovi Jamesovi Newtonovi Howardovi a majiteľovi reštaurácií Johnovi Sidelovi sa jej vyvoleným stal počas uplynulého víkendu investičný bankár Todd Morgan. Dejiskom svadby v úzkom kruhu bolo v nedeľu kalifornské Malibu, informoval internetový portál People.com.

Rodáčka z New Yorku pochádza z piatich súrodencov, spomedzi ktorých je najstaršou. Aj ďalší Arquetteovci sú hercami, platí to tak o známych Davidovi a Patricii, ako aj o ich menej známych súrodencoch, ktorými sú Richmond a Alexis.

Rosanna Arquette má na konte bohatú filmografiu s celým radom celovečerných hraných a televíznych filmov, ako aj seriálov. Naši diváci ju mohli vidieť vo viacerých úlohách, vrátane filmov ako Pulp Fiction alebo, Magická hlbočina, Prci, prci, prcičky: Kniha lásky alebo Môj sused zabijak.