Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Magazín

HĽADÁŠ VÝZVU? Adrenalínové zážitky v Camp Xtreme

Foto: Teraz.sk

Každý z desiatich výhercov navyše môže čeliť výzve spolu s jedným kamarátom

Bratislava 23. augusta (Teraz.sk-OTS) - Značka Fa Men Xtreme prichádza s veľkou výzvou! Pre všetkých odvážnych mužov pripravila súťaž, v ktorej sa hrá o správne akčnú výhru. Účastníkov čakajú adrenalínové zážitky ako preteky na štvorkolkách, rýchla jazda na vodných skútroch či zoskok padákom.

Adrenalín na vode, zemi aj vo vzduchu. To zažijú víťazi súťaže Fa Men Camp Xtreme, s ktorou práve značka pánskej telovej kozmetiky Fa Men Xtreme okorení leto 10 šťastlivcom, ak si trúfnu. Každý z desiatich výhercov navyše môže čeliť výzve spolu s jedným kamarátom. Poriadny adrenalínový zážitok sa predsa neobíde bez poriadneho parťáka.

Milovníkom extrémnej zábavy stačilo len stať sa fanúšikom facebookovej stránky www.facebook.com/FaMenSK a následne sa zaregistrovať cez aplikáciu Camp Xtreme. Spomedzi registrovaných sa žrebovaním vybralo 10 dvojíc, ktoré sa 24. augusta zúčastnia lokálneho finále Camp Xtreme v Čunove. Tieto dvojice si napríklad vyskúšajú rýchlu jazdu na štvorkolkách po offroad dráhe. Preteky na štvorkolke sa neobídu bez skokov či driftovania, teda určite potešia každého nadšenca motorov, rýchlosti a zdolávania divokých terénov. Šikovnosť a odvahu si môžu otestovať aj na vode, kde prebehnú závody na moderných vodných skútroch. Kto chcel zažiť klopenie na vodnej hladine pri rezaní zákrut, dostane možnosť. Ďalšia aktivita sa odohrá vo výške 8 metrov, kde bude potrebné zdolať sériu umelých prekážok, vytvorených pomocou lán, stĺpov a pomôcok skombinovaných v rôznom stupni obtiažnosti. Pripravené sú aj ďalšie doplnkové aktivity a víťazi tak zaručene zažijú extrémne osviežujúci deň, pri ktorom neraz zataja dych.

Celodenné zdolávanie extrémnych výziev a pomeriavanie šikovnosti bude pre najlepšiu dvojicu znamenať miestenku do Camp Xtreme v rakúskych Alpách. Medzinárodné finále sa uskutoční 21. – 23. Septembra v Area 47. Prvé kolo adrenalínových zážitkov sa tak stane ochutnávkou pred možnosťou zažiť skutočne extrémne momenty, na ktoré sa nezábuda po celý život.

Foto: Teraz.sk
Víťazov veľkého finále Fa Men Camp Xtreme čaká rafting v drsných podmienkach divokej vysokohorskej rieky, prevezenie sa nad údolím po dlhom lane, mega hojdačka pre najodvážnejších, či dobrodružný kaňoning, teda zdolanie dravej prírody spojením horskej turistiky, horolezectva, zlaňovania a plávania. Pre extrémistov sa tak príroda stane ihriskom, kde budú môcť pomerať svoje sily v súboji človek verzus príroda, ale hlavne zdolať osobnú výzvu a zažiť dobrodružstvo hodné skutočného dobrodruha v srdci.

Absolútnym vyvrcholením trojdňového medzinárodného finále je zoskok padákom. Správni chlapi súťažia o správne ceny a chcú zažiť vzrušujúce leto. A správni chlapi, ktorí si trúfnu na každú výzvu, súťažia so značkou Fa Men Xtreme.