Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Magazín

Anna Re a zbor Spievanie uvedú Hviezdny koncert

Ilustračná fotografia. Foto: TERAZ.sk

Témou Hviezdneho koncertu je jedinečnosť každého z nás, podobne ako sú jedinečné hviezdy na nočnej oblohe.

Bratislava 13. decembra (TASR) - Anna Re s kapelou a jej zborom Spievanie nás baví pripravujú predvianočný Hviezdny koncert, uskutoční sa 18. decembra v bratislavskom Dome kultúry Lúky. Okrem autorských piesní od Anny Re na ňom zaznejú aj známe muzikálové a vianočné melódie.

Témou Hviezdneho koncertu je jedinečnosť každého z nás, podobne ako sú jedinečné hviezdy na nočnej oblohe. Koncerty Anny Re s jej zborom Spievanie nás baví sú charakteristické plnou energiou, dynamikou a príjemnou atmosférou.

"Pridajte sa k nám a spolu s nami oslávte túto hudobnú galaxiu, kde každý z nás môže byť hviezdou svojho vlastného hudobného príbehu," pozýva na koncert speváčka.

Annu Re a jej zbor Spievanie nás baví bude sprevádzať trojčlenná kapela v zložení Viliam Vitéz (klávesy), Jozef Madola (basgitara) a Marián Karšay (bicie).

Zbor Spievanie nás baví je zmiešaný spevácky zbor pre dospelých, ktorý Anna založila v roku 2015, v súčasnosti má už 60 členov. Jeho filozofiou je dať priestor každému, bez ohľadu na spevácke skúsenosti.