Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 16. máj 2024Meniny má Svetozár
< sekcia Magazín

Český spevák Pavel Callta prichádza s novinkou Básně o nás dvou

Ilustračná fotografia. Foto: TERAZ.sk

Čo sa týka produkcie, tentoraz vyšiel zo zabehnutých koľají.

Bratislava 15. novembra (TASR) - Obľúbený český spevák a skladateľ Pavel Callta predstavuje novinku Básně o nás dvou. Prichádza s ňou po úspešných singloch Skvělej den a Vrásky z lásky. V snímke z dielne Nikity Rubleva tvorí charizmatický spevák pár so začínajúcou herečkou Amy's World. TASR informoval PR manažér Tomáš Karpel.

"Singel Básně o nás dvou je rozchodová skladba, ktorú som napísal tento rok v lete. Je to pre mňa srdcový song, ktorý rozpráva o dvoch ľuďoch, ktorí sa veľmi milovali, ale nakoniec tam bola tak veľmi narušená dôvera, že to nevyšlo," uvádza Callta.

Čo sa týka produkcie, tentoraz vyšiel zo zabehnutých koľají. "Produkčne som skúsil zmenu, keď singel produkoval Osama Verse, ktorý produkuje pre Bena Cristovaa a master robil Ondra Žatkuliak," dopĺňa spevák.

Poetický názov singlu celkovo korešponduje ako s textom, tak so sprievodným videoklipom. Toho sa zhostil režisér Nikita Rublev, ktorý sa podieľal aj na posledných dvoch snímkach. Hlavnú rolu po boku talentovaného speváka sa ujala youtuberka a začínajúca herečka s umeleckým menom Amy's World. O finálny strih a postprodukciu romantického videa plného pražských záberov sa postaral Tobiáš Petschenka.