Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 11. jún 2024
< sekcia Magazín

Teri Čikoš predstavila singel Nás nič nezlomí

Ilustračná fotografia. Foto: TERAZ.sk

Profesionálnu kariéru odštartovala v roku 2019 debutovým singlom Letná, ktorý jej zložila a produkovala speváčka Jana Kirschner.

Bratislava 29. augusta (TASR) - Slovenská speváčka a skladateľka Teri Čikoš má na konte ďalší úspech. Z debutového albumu Dievča vydala singel s názvom Nás nič nezlomí. Hudbu zložil gitarista Juraj Kupec, text spolu so speváčkou napísala Kristína Balúchová. TASR informoval manažér Jozef Šebo.

"Už pri prvom vypočutí skladby som vedela, že túto skladbu chcem nahrať. Nás nič nezlomí je úprimnou spoveďou ženy, ktorá momentálne zažíva úprimnú lásku. Je to o takom tom prvotnom momente, keď si je človek istý, že to pretrvá navždy a žije pomyselne v oblakoch. V mojich skladbách rada rozoberám témy každodenných pocitov žien a myslím si, že s touto témou sa bude vedieť stotožniť veľa ľudí. S textom nám pomáhala spisovateľka Kristína Balúchová, s ktorou sme si hneď veľmi sadli a presne vedela, do akého smeru s textom ísť," povedala pre médiá speváčka.

Zároveň dodala: "Už ako malá som snívala o tom, že raz vydám album. Nečakala som, že sa to stane tak skoro. Pracovalo na ňom veľa skvelých ľudí a urobili sme ho najlepšie, ako sme vedeli. Album je o mojich myšlienkach, pocitoch, príhodách, ale aj o tom, ako vnímam ľudí a svet okolo. V textoch rozoberáme rôzne témy, ale tou hlavnou je láska. Nielen tá romantická, ale aj láska k domovine, rodine, prírode či k hudbe."

Terézia Čikošová, umeleckým menom Teri Čikoš, vyštudovala herectvo na Konzervatóriu v Bratislave, aktuálne študuje na VŠMU. Profesionálnu kariéru odštartovala v roku 2019 debutovým singlom Letná, ktorý jej zložila a produkovala speváčka Jana Kirschner. V októbri 2022 vydala debutový album Dievča.