Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Hurá, prichádza leto

Foto: TASR/Martin Baumann

Toto dlho očakávané obdobie máme iste všetci v kalendári zvýraznené. Čakajú nás predsa nielen pekné slnečné dni, ale najmä letná dovolenka ďaleko od zhonu v práci, či na ulici.

Bratislava 21. mája (OTS) - Leto je tak aj u nás o niečo pomalšie, a ak chcete niečo vybavovať, zrejem to potrvá dlhšie, ako po inú časť roka. Dovolenky sa čerpajú aj na úradoch, aj keď nie vždy to možno pocítite, keďže sme aj tak zvyknutí na pomalé tempo týchto pracovníkov.

Zrejme Vás však skôr zaujíma, kam pôjdete na dovolenku. Pekné dni aj voľno v práci treba využiť, a keďže sa k tomu neraz pridá aj priaznivá cena pobytov, nie je čo riešiť. Ak ešte termín rezervovaný nemáte, môžete vyberať teraz, alebo predsa len počkať na last minute. Ani ich cena však nie je až taká výhodná, no predsa len si väčšina z nás nemôže dovolenku vybrať aj pol roka dopredu. Udiať sa môže všeličo a naviac aj vo firmách môže dôjsť k posunu termínov dovolenky. Potom musíme riešiť posun odjazdu, alebo so šéfom vyjednať inú možnosť. Toto nie je vždy jednoduché, a tak sa stále veľkej popularite teší aj nákup na poslednú chvíľu.

Ak Vás láka trochu väčšia exotika, ako len tradičné Chorvátsko, alebo Taliansko, vyskúšajte tento rok Cyprus. Nie je to síce úplná novinka, no aspoň nájdete aj užitočné recenzie. Vyberať ten správny hotel tak môžete na tiptravel.sk.

Nepodceňujte však ani obsah kufra. Ak sa chcete cítiť nielen krásna, ale aj pohodlne, zabaľte si tie správne podprsenky. Nebudete predsa len v plavkách.

Po návrate domov sa Vám iste zídu aj tonery do tlačiarne na vytlačenie Vašich spomienok.