Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Magazín

Otca Michaela Jacksona prepustili z nemocnice

Na archívnej snímke zo 14. júna 2010 rodičia zosnulého amerického speváka Michaela Jacksona, Katherine Jacksonová a Joe Jackson. Foto: TASR/AP Photo

26. júla mu diagnostikovali mozgovú príhodu spojenú so srdcovou arytmiou a hospitalizovali ho.

Sao Paulo 5. augusta (TASR) - Joea Jacksona, otca zosnulého amerického speváka Michaela Jacksona a hlavu slávnej hudobníckej rodiny, prepustili z brazílskej nemocnice, kde ho liečili po tom, ako počas návštevy Brazílie koncom júla utrpel mozgovú porážku. Informovala o tom agentúra AP.

Nemocnica Alberta Einsteina v Sao Paule v utorok oznámila, že 87-ročného Jacksona prepustili v pondelok 3. augusta. Zdravotnícke zariadenie neposkytlo ďalšie podrobnosti.

Paulo André Silva - spoločník vo firme Nexxing, ktorá Jacksona pozvala do Brazílie - uviedol, že Jackson odpočíva v byte v Sao Paule a podľa očakávania sa do Spojených štátov vráti v sobotu tento týždeň. Spoločnosť mu robia dcéra Janet a syn Jermaine.

Jackson pricestoval do Brazílie osláviť svoje 87. narodeniny. Necítil sa však dobre - 26. júla mu diagnostikovali mozgovú príhodu spojenú so srdcovou arytmiou a hospitalizovali ho.

Jackson v minulosti utrpel už niekoľko slabých mozgových príhod.