Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Magazín

Deti si nechceli po sebe upratovať. Matka to vyriešila štrajkom

Neporiadok v kuchyni Foto: youtube.com

Jessica Stilwellová vydržala neupratovať po svojich neporiadnych dcérach šesť dní.

Calgary 13. októbra (TASR) - Tridsaťsedemročná Kanaďanka, matka troch dievčat, desaťročného a 12-ročných dvojčiat, si získala pozornosť sveta, keď v domácnosti vyhlásila 1. októbra štrajk a prestala upratovať po svojich neporiadnych deťoch.

Jessica Stilwellová vydržala neupratovať šesť dní, kým dievčatá priznali porážku a ona o svojej metóde porozprávala v americkej televízii a na blogu nazvanom Crazy Working Mom - Šialená pracujúca matka. Jej skúsenosti zaujali ďalšie matky aj v zahraničí.

Kanaďanka napísala, že po dohode s manželom prestala zbierať zo zeme špinavé šatstvo dievčat a tiež po nich prestala umývať riady. Starala sa iba o seba a manžela. Špinavé riady sa nazbierali do pyramídy a objavila sa na nich pleseň. Navyše ich občas oblizol ich pes, ak sa dostal do kuchyne. Dievčatá to po šiestich dňoch vzdali, pripustili, že neporiadok zostal po nich a rodičom sa ospravedlnili.

Rodina potom spoločne celý dom dva dni dávala do poriadku.

Jessica Stilwellová v piatok povedala, že bola dojatá reakciami ľudí a vyzvala ďalšie prepracované matky, aby tiež začali doma - aspoň na čas - štrajkovať.