Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Magazín

Kráľovský Hotel ROYAL PALACE***** odhalí svoju krásu

Hotel ROYAL PALACE***** Foto: Hotel ROYAL PALACE/Miro Pochyba

V strede Európy, symbolicky v srdci Slovenska, sa v sobotu 19. mája 2018 vracia do Zlatých kúpeľov atmosféra kráľovských návštev, ktoré tieto kúpele poctili svojou prítomnosťou opakovane.

Turčianske Teplice 20. mája (OTS) - Novou dominantou Zlatých kúpeľov Turčianske Teplice sa stal luxusný a elegantný Hotel ROYAL PALACE***** . Pôvodná budova hotela z roku 1883 niesla meno Elizabeth (Erszébet), na počesť cisárovnej Alžbety Bavorskej, známej aj ako Sissi, ktorá kúpele navštevovala. Dnes sa uvádza do plnej prevádzky hotel, ktorý nadväzuje na kráľovskú eleganciu a luxus a túto tradíciu spája s tým najmodernejším, čo v súčasnom svete hotelierstva môžeme nájsť.

Jedinečný štýl Hotela ROYAL PALACE***** je inšpirovaný prvkami art deco, ktoré v sebe decentne spájajú luxusné línie a čarovnú ozdobnosť začiatku minulého storočia. Eleganciu a nostalgiu hotelových priestorov citlivo dopĺňajú moderné smart technológie a skúsený personál. Hotel má potenciál pre pracovné uplatnenie viac ako 60 zamestnancov.
Hotel ROYAL PALACE*****
Foto: Hotel ROYAL PALACE/Milo Fabian

Hostia hotela sa budú zobúdzať ako králi v nádherných apartmánoch s terasou a výhľadom na historický kúpeľný park. K dispozícii sú aj priestranné štúdiá a útulné izby.
Koncept Hotela ROYAL PALACE***** vychádza z európskych trendov, ktoré preferujú relax, oddych a medicínsky wellness,“ vysvetľuje generálna riaditeľka Zlatých kúpeľov, Dipl. Ing. Zuzana Ďurinová.

Kráľovské pohostenie
Restaurant Sissi je srdcom gastronómie hotela a predstavuje spojenie tradičnej kuchyne habsburského cisárskeho dvora s modernými trendami v gastronómii. Club Sissi s oddelenou fajčiarskou zónou očarí pokojným tónom a exkluzívnou ponukou whisky, koňakov, rumov a cigár. Svojou atmosférou pripomína obdobie lepšej spoločnosti tých, ktorí si vedia užívať život ako Veľký Gatsby v slávnom románe F.S. Fitzgeralda.
Ku sladkému kúpeľnému životu bezpochyby patrí i šálka kvalitnej kávy, belgickej čokolády, či iný sladký dezert, ktorý poctivo podľa pôvodných receptúr vyrába hotelová cukrárka v Bare Colonnade so zimnou záhradou. Nostalgickú atmosféru dopĺňa decentne ladená hudba swingových čias.

Na hostí čaká kráľovská starostlivosť
Základným pilierom pre poskytovanie kráľovskej starostlivosti v Zlatých kúpeľoch Turčianske Teplice je termálna minerálna (1524 mg/l) voda, ktorá má preukázateľné liečivé účinky na ochorenia pohybového aparátu, urologické, nervové a gynekologické ochorenia,“ informuje generálna riaditeľka Dipl. Ing. Zuzana Ďurinová.
V hoteli sa nachádza Royal Bath, rarita slovenského kúpeľníctva. Tvorí ju bazén kruhového tvaru so zlatou mozaikou s aktívnou piscinou, v ktorej spomínaná termálna voda vyviera priamo zo zeme. Špecialitou sú celosvetovo unikátne procedúry s využitím 24 karátového zlata. Hotel je prepojený so Spa & Aquapark zónou Zlatých kúpeľov Turčianske Teplice s vlastným vodným svetom s jedinečnou liečivou termálnou vodou.
Hotel ROYAL PALACE*****
Foto: Hotel ROYAL PALACE/CREP Martin

Inštitút, v ktorom má srdce prednosť
V hoteli ROYAL PALACE***** sídli a aj nový špecializovaný Inštitút kardiovaskulárnej rehabilitácie INCARE. Ide o moderné zdravotnícke zariadenie, ktoré sa zameriava na skvalitnenie života pacientov s problémami srdca a kardiovaskulárneho aparátu. „Našim klientom ponúkame diagnostiku a profylaktiku, špičkové technické vybavenie porovnateľné s univerzitnými a klinickými pracoviskami v zahraničí, cielenú rehabilitačnú starostlivosť a fyzioterapiu optimalizovanú pre každého osobitne,“ približuje generálna riaditeľka, Dipl. Ing. Zuzana Ďurinová.

Atmosféru hotela môžete nasať aj z videa.


Viac na www.therme.sk