Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Magazín

Kristína Turjanová zvolila Bali, berie so sebou Alessandra Baricca

Kristína Turjanová Ilustračné foto Foto: TASR/Henrich Mišovič

"Idem na Bali na tri týždne, veľmi sa na túto cestu teším," prezradila pre TASR Kristína Turjanová.

Bratislava 31. júla (TASR) - Podobne ako iní umelci, aj Kristína Turjanová si momentálne užíva divadelné prázdniny. Známa seriálová a divadelné herečka nasmerovala svoje dovolenkové kroky do srdca Indonézie. "Idem na Bali na tri týždne, veľmi sa na túto cestu teším," prezradila pre TASR Kristína Turjanová, ktorá sa občas riadi pri výbere dovolenky pomocou katalógov cestových kancelárií, exotický ostrov Bali jej však odporučil niekto iný. "Bol to nápad môjho priateľa, vyrážame spolu. Bude to kolektívna dovolenka, budeme piati," doplnila herečka nitrianskeho divadla, ktorá si však zrejme veľa času v mori neužije. "Ja more veľmi neobľubujem, som známa tým, že sa nekúpem v mori, ale milujem slnko. Veľmi rada sa vypekám, to mám veľmi rada, ale rada aj cestujem a pozerám si pamiatky."

Temperamentná Kristína, ktorú diváci poznajú ako panelákovú sestričku Silviu a mohli ju vidieť aj vo filme Petra Krištúfka Viditeľný svet, si na dovolenku pribalí i duchovnú potravu. Podľa vlastných slov to však budú "veľmi oddychové light-ové knihy". "Nič čo by zaťažilo môj mozog. Mám rada Alessandra Baricca, toho si beriem. To je celkom príjemná literatúra. Je to súčasný taliansky autor," poznamenala rodáčka z Trenčína, ktorej hlas už mesiac baví malých aj veľkých priaznivcov Doby ľadovej. Tí sa môžu v slovenských kinách tešiť zo štvrtého pokračovania obľúbeného rodinného animovaného filmu. Krásnej a nebezpečnej šabľozubej tigrici Shire z obdobia praveku, ktorá sa v štvrtej časti animáku objavila po prvý raz a v originálnom znení ju nahovorila spevácka hviezda Jennifer Lopez, prepožičala slovenský hlas práve Kristína Turjanová.

"Je to super odvážna tigrica, ktorá je najprv tak trošku zlá, pretože paktuje s pirátmi, ale potom sa všetko na dobré obráti," komentovala vtipnú, rýchlu a múdru postavičku. "Všetky sú úžasne napísané, sú tam úžasné fóriky, na ktorých sa môžu smiať aj dospelí nielen deti, je to, podľa mňa, perfektná zábava," dodala.