Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Magazín

Legendárna kapela Depeche Mode bývala v Grand Hoteli River Park

Foto: Grand Hotel River Park, a Luxury Collection Hotel, Bratislava

Svetoznáma skupina Depeche Mode už po piaty raz koncertovala v Bratislave. V rámci svojho turné The Global Spirit Tour 2017 sa ubytovali v luxusnom bratislavskom Grand Hoteli River Park.

Bratislava 23. mája (OTS) - „Sme veľmi radi, že si Depeche Mode obľúbili Bratislavu a po predchádzajúcich skúsenostiach aj náš hotel. Väčšinou tu hviezdy svetového formátu strávia po koncerte len jednu noc, no Depeche Mode u nás zostali tri noci,“ hovorí Branislav Kačkovič, generálny riaditeľ hotelov Grand Hotel River Park, Bratislava a Sheraton Bratislava Hotel.

V luxusnom hoteli boli ubytovaní nielen hudobníci, ale taktiež aj ich rodinní príslušníci. Za Andrewom Fletcherom prišla jeho dcéra s kamarátkami a bubeník Christian Eigner cestoval s manželkou a 5-ročnou dcérou.
Foto: Grand Hotel River Park, a Luxury Collection Hotel, Bratislava

Členovia kapely nemali žiadne špeciálne požiadavky, priali si len vodu značky Evian s citrónom a zvlhčovač vzduchu. Často sa pohybovali v hotelovom lobby, kde Andrew Fletcher dokonca ochutnal aj slovenské pivo,“ približuje detaily návštevy Peter Voros, hotelový concierge.

Podľa slov conciergea, špeciálne vyškoleného na starostlivosť o VIP hostí, boli členovia svetoznámej kapely príjemní a väčšinu času trávili v hotelovom ZION SPA LUXURY. Taktiež v reštaurácii RIVERBANK ochutnali rôzne kulinárske špeciality, ktoré im pripravil Jaroslav Žídek so svojím tímom.