Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Magazín

Magazín Hello! sa ospravedlnil Clooneymu za vymyslené interview

a archívnej snímke z 11. februára 2016 herec George Clooney. Foto: TASR/AP

Herecká hviezda konštatovala, že mať 'exkluzívne interview' kompletne vykonštruované je niečo nového a je to veľmi znepokojivý trend.

Londýn 2. apríla (TASR) - Britský magazín Hello! sa ospravedlnil Georgeovi Clooneymu za to, že s ním zverejnil rozhovor, ktorý bol podľa herca "kompletne vymyslený". Citáty z interview, v ktorom Clooney údajne hovoril o svojom manželstve s britskou právničkou Amal Clooneyovou, prevzali iné médiá po celom svete.

Clooney však vydal vyhlásenie, že "neposkytol interview magazínu Hello! a citáty, ktoré mi boli pripisované, neboli presné", informovala dnes tlačová agentúra AP.

Herecká hviezda konštatovala, že "mať 'exkluzívne interview' kompletne vykonštruované je niečo nového a je to veľmi znepokojivý trend".

Magazín Hello! na svoju obranu uviedol, že rozhovor kúpil v dobrej viere od agentúry Famous. V dnešnom vyhlásení sa magazín "úprimne ospravedlňuje pánovi Clooneymu a jeho manželke Amal za akékoľvek rozrušenie, ktoré im zverejnenie tohto materiálu mohlo spôsobiť".