Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Magazín

Mediálny magnát Ruppert Murdoch sa zasnúbil s herečkou Jerry Hallovou

Rupert Murdoch a Jerry Hallová. Foto: TASR/AP

Ruppert Murdoch, šéf mediálneho koncernu News Corporation a spoločnosti 21st Century Fox, má za sebou už tri manželstvá a je otcom šiestich detí.

Londýn 12. januára (TASR) - Mediálny magnát Ruppert Murdoch (84) sa zasnúbil s herečkou a bývalou supermodelkou Jerry Hallovou (59). Uvádza sa to v oznámení, ktoré dnes zverejnili britské noviny The Times patriace Murdochovej korporácii.

"Pán Rupert Murdoch - otec Prudence, Elisabeth, Lachlana, Jamesa, Grace a Chloe Murdochovcov - a slečna Jerry Hallová - matka Jerry Hall Elizabethy, Jamesa, Georgie a Gabriela Jaggerovcov - s potešením oznamujú svoje zasnúbenie," píše sa v inzeráte.

Podľa dodatočného vyjadrenia Murdochovho hovorcu pre The Times sa snúbenci tešia na svoju svadbu i spoločnú budúcnosť, uviedla agentúra Reuters.

Jerry Hallová bola viac ako 20 rokov vydatá za frontmana Rolling Stones Micka Jaggera, s ktorým mala štyri deti. Ich manželstvo uzavreté v Indonézii však bolo napokon vyhlásené za neplatné, keďže Jagger spochybnil jeho legálnosť.

Ruppert Murdoch, šéf mediálneho koncernu News Corporation a spoločnosti 21st Century Fox, má za sebou už tri manželstvá a je otcom šiestich detí. Naposledy bol ženatý s čínsko-americkou podnikateľkou Wendi Dengovou, s ktorou sa rozviedol v roku 2013 po 14-ročnom manželstve.

S Jerry Hallovou pochádzajúcou z amerického Texasu je spolu od vlaňajšieho leta a prvýkrát sa s ňou objavil na verejnosti pred troma mesiacmi na finále majstrovstiev sveta v ragby. Zasnúbili sa minulý víkend v Los Angeles, kde sa zúčastnili na udeľovaní filmových cien Zlaté glóbusy, uviedla agentúra AP.