Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Moderátor a zabávač Jan Kraus mieri opäť na Slovensko

Jan Kraus Foto: TASR

Populárna talkshow moderátora Jana Krausa sa už niekoľko rokov teší obľube televíznych divákov v Českej republike aj na Slovensku.

Bratislava 12. septembra (TASR) - Český herec, publicista, dramatik, režisér a predovšetkým známy moderátor Jan Kraus sa znovu predstaví slovenským divákom. Súčasná moderátorská špička v talkshow mieri na stredné Slovensko s programom Jan Kraus aneb Hvězdy, jak je neznáte.

Populárna talkshow moderátora Jana Krausa sa už niekoľko rokov teší obľube televíznych divákov v Českej republike aj na Slovensku. Svoj britký humor a zaujímavých hostí predstaví Jan Kraus opäť aj u nás. "Slovensko mám rád a na Slovákov sa zakaždým teším. Niekoľkokrát som vo svojej šou privítal aj slovenské osobnosti a mám iba pozitívne skúsenosti," uviedol pre médiá.

Tentoraz sa súčasťou unikátneho improvizovaného predstavenia stanú aj samotní diváci, ktorí budú môcť položiť otázky priamo moderátorovi. Hudobným hosťom šou bude speváčka a muzikálová herečka LeRa (vlastným menom Lenka Salmanová), známa z muzikálov Čajočky, Traja mušketieri či Neberte nám princeznú.

"Mám pocit, že sa mi postupne plnia všetky sny. Jedným z nich bolo totiž účinkovať spolu s majstrom slova Janom Krausom. Síce som jeho hudobným hosťom, ale verím, že počas šou bude priestor aj na slovnú prestrelku," povedala pre médiá LeRa.

Jan Kraus vystúpi 15. októbra v Dome armády v Trenčíne a 16. októbra v kine Strojár v Martine. TASR informovala Nora Krchňáková zo spoločnosti Propaganda House.