Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Magazín

Muchovo námestie vypredáva byty z papiera

Muchovo námestie vypredáva byty z papiera Foto: VI GROUP, spol. s r. o.

Muchovo námestie úspešne odštartovalo „predaj z papiera“. Za jediný mesiac si záujemcovia kúpili a rezervovali už viac ako polovicu plánovaného počtu bytov.

Bratislava 8. júla (OTS) - Aktuálny projekt skúseného bratislavského developera VI Group popiera mýtus o tom, že po kríze je ťažké predávať byty iba z výkresov a vizualizácií.

Zákazník je v súčasnosti náročný a dobre informovaný. Pri veľkých investíciách, akým byt alebo dom určite je, dokáže prísne posudzovať kritériá. Ponuka musí byť nielen vizuálne atraktívna, ale musí obsahovať aj reálne a uchopiteľné benefity. Dostupné financovanie nie je zárukou predaja čohokoľvek. Nádej na úspech má len kvalitne spracovaný projekt z ateliéru skúseného, ideálne lokálneho developera. Budúci majiteľ nehnuteľnosti už vie, že ak má developerský projekt masívnu a dlhotrvajúcu kampaň, predáva sa buď málo alebo pomaly, čo zasa vyvoláva otázky prečo je to tak. „Namiesto hlučného marketingu a prázdnych fráz sme sa sústredili na podstatné parametre projektu. Z našich dlhoročných skúseností vieme, čo zákazníci požadujú, a to všetko sme v rezidenčnom projekte zohľadnili. Vedeli sme, že Muchovo námestie vyplní dieru na trhu, no masívny dopyt po bytoch v tejto časti Petržalky nás samotných príjemne prekvapil. Najmä preto, že ide o tzv. „predaj z papiera“. Keďže polovica bytov, presne 63, bola predaná alebo záväzne rezervovaná v priebehu len 30 dní od oficiálneho spustenia, vnímame to jednak ako ocenenie našej práce, a jednak ako prejav dôvery,“ hovorí konateľ spoločnosti VI Group, a.s. Ing. arch. Juraj Duška.

Ukazuje sa, že byty projektované a navrhnuté pre rozhľadených ľudí, v kvalitnej lokalite a s dobrým dispozičným riešením, si rýchlo nájdu svojich kupcov. Hoci ich vidia iba na papieri alebo na vizualizáciách, modeloch. Záujemcovia kúpou bytu v predstihu, teda ešte pred jeho postavaním, takto získavajú dostatok času na vysporiadanie predchádzajúceho bývania, prípravu a individuálne úpravy svojho budúceho bydliska. Muchovo námestie je príkladom komerčného projektu, ktorý na bratislavskom rezidenčnom trhu dlho chýbal, a ktorý trh okamžite absorboval. Nachádza sa blízko známych bratislavských lokalít a projektov, ktoré budú mať budúci majitelia bytového domu dostupné pešo.

Charakteristika bytového domu Muchovo námestie
• 125 bytových jednotiek ( 2 - 3 izbové byty)
• Obchodné priestory a služby na prízemí objektu
• Ideálna dostupnosť najvyhľadávanejších bratislavských atrakcií
• Vynikajúca poloha a dopravné napojenie
• Blízkosť novej električkovej trate
• Dostatok parkovacích miest v suteréne aj na teréne

Viac informácií nájdete na www.muchovo.sk