Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Bratislavská radnica radí návštevníkom osláv nepreháňať to s pitím

Ilustračné foto Foto: TASR/Henrich Mišovič

Mesto tiež v súvislosti so silvestrovskými oslavami upozorňuje na uzávery komunikácií v centre Bratislavy.

Bratislava 31. decembra (TASR) - Nebrať si so sebou sklenené fľaše a nebezpečné predmety, nepreháňať to s alkoholom a nepoužívať pyrotechniku v priestoroch historického centra. Aj to sú odporúčania, ktoré návštevníkom silvestrovských osláv v Bratislave adresuje magistrát a organizátori večerného podujatia.

Sedmoro bezpečného užívania si Silvestrovského korza 2015 na webe hlavného mesta spomína aj to, aby návštevníci nepodcenili nástrahy chladného počasia. Nočné teploty majú aj v hlavnom meste podľa Slovenského hydrometeorologického ústavu (SHMÚ) klesnúť pod bod mrazu.

Mesto tiež v súvislosti so silvestrovskými oslavami upozorňuje na uzávery komunikácií v centre Bratislavy. Už po 18.30 h bude uzavretá Klobučnícka ulica, následne Mostová a Jesenského ulica. Hodinu pred polnocou uzavrú pre dopravu aj komunikácie na Vajanského a Rázusovom nábreží a Námestí Ľ. Štúra.

Bratislavská MHD dnes počas dňa premáva ako v deň pracovného pokoja. Premávka nočných liniek však bude predĺžená až do novoročného rána, asi do 06.30 h. Taktiež budú vypravené mimoriadne vozidlá MHD na linky električiek, trolejbusov a autobusov, predovšetkým do oblastí sídlisk.