Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Magazín

NAY ELEKTRODOM pripravuje polnočný predaj nových iPhonov 6S

NAY ELEKTRODOM pripravuje polnočný predaj nových iPhonov 6S Foto: NAY ELEKTRODOM

Nový iPhone 6S sa začne predávať od polnoci.

Bratislava 7. októbra (OTS) - V noci z 8. na 9. októbra spustí NAY ELEKTRODOM v bratislavskom nákupnom centre Aupark predaj očakávaných nových telefónov značky Apple – iPhone 6s a iPhone 6s Plus. Prvých 90 zákazníkov navyše získa ako darček k novému iPhonu aj slúchadlá značky Beats v hodnote 89 €.

Začiatok predaja novinky spoločnosti Apple je plánovaný v modernizovanej a rekonštruovanej predajni NAY Elektrodom v Auparku, 9. 10. 2015 o 00:00:01. V predaji budú modely iPhone 6S aj 6S Plus v rôznych farbách aj kapacitách. Novinka bude dostupná od ceny 739 € za najlacnejší model iPhone 6S 16 GB až po 1.069 € za najdrahší model iPhone 6S Plus 128 GB.

Záujem o nové iPhony je vždy veľký. Preto sme radi, že sa nám podarilo na štart získať stovky kusov nových iPhonov a dostupné budú takmer všetky typy kapacity a farby. Veríme, že vyjdeme v ústrety podľa možnosti všetkým záujemcom, ktorí prídu na nočný predaj a chcú mať túto novinku čo najskôr. Navyše máme pre prvých 90 zákazníkov aj darček v podobe slúchadiel Beats“ vysvetľuje marketingový manažér NAY ELEKTRODOM František Vámoši. Zároveň dodáva, že online objednávky budú vybavovať až po nočnom predaji.