Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Magazín

Nový online herný informačný portál Hra Velka

Kasíno/Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Nový online herný informačný portál Hra Velka je teraz dostupný pre európsku komunitu hazardných hráčov.

Bratislava 17. mája (OTS) - Nová webová stránka s online kasíno hrami Hra Velka bola spustená pre širokú verejnosť, ktorá sa zaujíma o hazardné hry a všetky veci s tým spojené.
V týchto dňoch hravelka.com úspešne ponúka rôzne hry ako online ruleta zdarma a výherné automaty rozsiahlej komunite česky rozprávajúcich hráčov. S rozvojom grafickej technológie je teraz možné ponúknuť online hazardným hráčom zo všetkých kútov sveta úrodu unikátnych hier a hazardných možností ako aj možnosť naučiť sa o rôznych detailoch okolo nich. Zoznam materiálov je dostupný na stránke a narastá na dennej báze, zahŕňajúc pravidlá, hry, tipy, novinky a omnoho viac aby rozšíril povedomie a použil svet o online hazardných hrách. Stránka sa zameriava na posilnenie vedomostí používateľov, ktoré potrebujú na to, aby mohli robiť informované rozhodnutia ak sa jedná o skutočné peniaze v hazarde alebo iba ak chcú len sedieť a hrať zdarma.

Veľký zástup online kasíno hier na hravelka.com


Táto stránka obsahuje kasíno hry zdarma spolu s dobre vyvinutých bonusovým systémom. Všetci hráči kasína nájdu viac než dvesto hier od viac ako 33 celosvetovo uznávaných vývojárov hier, vrátane hier NetEnt, Microgaming, AshGaming a NextGen. Okrem ponuky voľných vstupov, Hra Velka beží so všetkým potrebným vybavením pre hazardný biznis tak, že vytvára all-inclusive online herné služby:

  • Všetky hry majú možnosť „hrať zdarma“ a sú doplnené o jasné pravidlá a pokyny. Je dôležité aby sa hráči vedeli ponoriť do hier s plným pochopením a zámernou voľbou zaplatiť.

  • Niektoré hry majú už dostupnú aj mobilnú verziu. Hra Velka sa zaujíma o prístupnosť hráčov aby mohli hrať hry kdekoľvek a kedykoľvek chcú.

  • Súťaže a turnaje predstavujú základnú časť aktivít stránky. Hra Velka očakáva, že bude na vrchole rebríčka v oblasti medzinárodného hazardného biznisu.


  • Exkluzívne nové hry a neustále rastúci zoznam kasíno informácií


    Popri iných možnostiach, ktoré majú používatelia na stránke hravelka.com, k dispozícii je aj prístup k aktualizovaným novinkám o online hazardnom svete. Hráči sú informovaní o možných odmenách a reklame vo forme kasíno kódov a špeciálnych benefitov. Nové hry sa objavujú na stránke týždenne tak isto ako informácie o bonusoch a reklamách.

    Web je v súčasnej dobe plný prázdnych možností na webstránky, ktoré ponúkajú určitú cenu predtým než presmerujú používateľa na kasíno. Hravelka.com sa snaží o poskytnutie možných ocenení cez vedomosti a následne umožňuje používateľovi aby sa rozhodol či minie svoje ťažko zarobené peniaze na náhodnom generátore čísel alebo či využije prínos z toho, že rozumie rozdielu medzi video automatom a blackjackom.