Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Nový slovenský rekord vo firemnom plávaní držia zamestnanci Slovnaftu

Nový slovenský rekord vo firemnom plávaní držia zamestnanci Slovnaftu Foto: Slovnaft/Oles Cheresko

Nový slovenský rekord vo firemnom plávaní držia zamestnanci Slovnaftu.

Bratislava 3. júla (OTS) - Nový slovenský rekord vo firemnom plávaní drží od uplynulého víkendu Skupina SLOVNAFT. Počas 20. ročníka podujatia pre zamestnancov Slovnaftu a ich rodiny Deň Apollo sa do plaveckého maratónu zapojilo 126 plavcov. Počas piatich hodín odplávali v bazéne Aqua Areny Šamorín-Čilistov takmer 19 kilometrov.

Do štafety sa zapojili plavci všetkých vekových kategórií. Najmladším účastníkom bol päťročný Mirko Pištek a najstarším 66-ročný Jozef Klokner. Najrýchlejší plavec zdolal 50-metrový bazén za 59,03 sekundy. Na celkový priebeh štafety dozerali komisári, ktorí sledovali počet zapojených plavcov, počet odplávaných dĺžok bazéna a dokumentovali priebeh plaveckého maratónu.

Sme hrdí, že naši zamestnanci dosiahli nový slovenský rekord. Opäť sa potvrdilo, že tajomstvom úspechu je spolupráca,“ uviedol riaditeľ Podnikovej a marketingovej komunikácie SLOVNAFT, a.s., Anton Molnár.

O Skupine SLOVNAFT
Skupina SLOVNAFT je integrovanou rafinérsko-petrochemickou skupinou. Kľúčovou spoločnosťou skupiny je SLOVNAFT, a.s., ktorá sa zaoberá najmä spracovaním ropy v jednej z najkomplexnejších európskych rafinérií a veľkoobchodným a maloobchodným predajom pohonných hmôt. Slovnaft prevádzkuje najväčšiu sieť čerpacích staníc v SR. Spoločnosť patrí na Slovensku k lídrom v oblasti CSR a firemnej filantropie, významne podporuje šport, kultúru, vzdelávanie, mládež a revitalizáciu životného prostredia. Magazín Forbes zaradil značku Slovnaft medzi najhodnotnejšie slovenské značky. Skupina SLOVNAFT je členom medzinárodnej Skupiny MOL.