Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

OMV MaxxMotion Diesel – Náš sľub pre akékoľvek zimné podmienky

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Náš sľub pre akékoľvek zimné podmienky – výdrž až do mínus 40 stupňov Celzia.

Bratislava 9. decembra (OTS) - OMV MaxxMotion Diesel poskytuje vynikajúce zimné vlastnosti pre spoľahlivú prevádzku vozidiel v akýchkoľvek zimných podmienkach. Vďaka špeciálnemu zloženiu, vyvinutému v Rakúsku, poskytuje OMV MaxxMotion Diesel nielen bezpečné štartovanie dokonca aj v drsných zimných podmienkach, ale navyše maximalizuje výkon motora a predlžuje jeho životnosť. OMV Slovensko odporúča tankovať OMV MaxxMotion Performance Diesel pre dosiahnutie maximálneho výkonu a ochrany, dokonca aj pri veľmi nízkych teplotách.

Počas zimnej sezóny si treba viac všímať vlastnosti paliva, aby sa zabezpečilo optimálne správanie pri štartovaní a spoľahlivá jazda. OMV MaxxMotion Diesel je vysokokvalitná nafta, vyvinutá v Rakúsku inovačným tímom OMV. V akýchkoľvek zimných podmienkach zaručuje vynikajúci výkon motora. S bodom filtrovateľnosti za studena až pri mínus 40 stupňoch Celzia je OMV MaxxMotion Diesel perfektné riešenie pre príjemnú a spoľahlivú jazdu aj počas najstudenších zimných dní. Inovatívna rakúska receptúra OMV MaxxMotion Diesel je zárukou čistoty motora, odstraňuje existujúce usadeniny a chyby. Výsledkom je nielen lepšie spaľovanie, ale aj nižšie emisie.

Thomas Uitz z tímu OMV Product Development & Innovation: „Vynikajúce zimné vlastnosti paliva MaxxMotion Diesel sú zárukou toho, že vodiči sa na prevádzku motora svojho auta môžu spoľahnúť aj pri ľadovo chladných teplotách. Umožňuje to špeciálna receptúra, ktorá je výsledkom skúseností a technologických zručností OMV.“

„Naše palivá MaxxMotion Performance poskytujú skutočné, merateľné benefity počas celého roka. Toto je náš sľub zákazníkom. Či už je to nafta alebo benzín, MaxxMotion poskytuje vďaka lepšiemu spaľovaciemu procesu maximálny výkon. Špeciálne a inovatívne receptúry aditív udržiavajú motory v čistote, znižujú opotrebenie a v dlhodobom horizonte predlžujú životnosť motora,“ dodáva Klaus Jürgen Schneider, senior viceprezident Retail oddelenia.