Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Originálne darčeky nakúpite aj na poslednú chvíľu

Foto: TASR/AP

Tieto Vianoce vyšli pre priaznivcov nákupov na poslednú chvíľu trochu nevhod – na sobotu.

Bratislava 8. decembra (OTS) - Kým minulé roky sme si mohli pred Štedrým dňom užiť vždy aspoň niekoľko dní či víkend na nákupy, podľa prieskumu to tento rok vyzerá, že väčšina z nás bude pracovať až do 23. decembra. I keď kalendár tento rok nepríjemne prekvapil, svoje nákupné zvyklosti vôbec nemusíte meniť. Z ponuky zľavových portálov si vyberiete hoci aj priamo na Štedrý deň. Nielenže ušetríte, ale pripravíte vašim blízkym o to väčšie prekvapenie.

Slováci sú jedným z najpracovitejších národov na svete. Z toho vyplýva, že každá voľná chvíľa je vzácna a snažíme sa investovať ju najlepšie, ako to len ide. Vyhnite sa tento rok preplneným nákupným centrám, bojom o parkovacie miesta či dlhým radom pri pokladni. Na zľavových portáloch patriacich pod Slovenskú asociáciu portálov kolektívneho nakupovania nájdete najširšiu ponuku originálnych, zážitkových darčekov pre celú rodinu.
Naše portály aj tento rok pripravili kvalitný mix pobytov, adrenalínových zážitkov či relaxačných procedúr, ktoré si môžete kúpiť naozaj na poslednú chvíľu a bez stresu. Stačí len kúpiť kupón, vytlačiť ho a ideálne darovať v peknej obálke s prianím,“ prezradil hovorca SAPKN Marian Tar. Ako ďalej dodáva, pri výbere sa stačí orientovať podľa dátumu platnosti, teda dátumu, do ktorého je možné kupóny využiť. „Platí že čím dlhšia platnosť, tým lepšie,“ doplnil Tar. Dva mesiace od Vianoc sú podľa prieskumov dostatočný časový interval na to, aby obdarovaní svoje darčeky využili.

Fakt, že na Slovensku pracujeme tak veľa, mení nielen termín, kedy darčeky nakupujeme, ale aj náš výber. Stále častejšie pred materiálnymi vecami uprednostňujeme pekný zážitok či wellness pobyt niekde na horách. Svojim blízkym tak doprajeme aspoň malú pauzu od práce a bežnej rutiny. „Hitom tejto sezóny sú jednoznačne zájazdy so sprievodcom. Cestovné kancelárie aj preto vyšli zákazníkom v ústrety a ponuku top zájazdov s termínmi na rok 2017 zverejnili v predstihu,“ vysvetlil Tar.

Ostáva teda vybrať si z bohatej ponuky. Nezabudnite, že nákup takéhoto darčeka je možné uskutočniť naozaj do poslednej chvíle, nakoľko kupóny vám prídu e-mailom. Pripravíte tým blízkym naozajstné prekvapenie.

O asociácii:
Slovenská asociácia portálov kolektívneho nakupovania združuje slovenské zľavové portály ZaMenej.sk, SetriZaTri.sk, Primazlavy.sk, Cenynadne.sk a Zlavodom.sk Jej cieľom je chrániť spotrebiteľa a skvalitňovať ponúkané služby či tovary. Každý portál, ktorý je členom asociácie má na svojom webe pečať, ktorá je zárukou kvality. Zoznam portálov nájdete na stránke asociácie www.sapkn.sk.