Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Oslovujú slovenské blogerky firmy?

Týždeň na webe Foto: Tablet.tv

Pozrite si rozhovor s R. Dostálkovou z Fresshion

Bratislava 25. októbra (TABLET.TV) - Opäť sa v krátkom seriáli vrátime k slovenským blogerom a vlogerom. Na Slovensku vznikla v týchto dňoch asociácia, ktorá ich má spájať. Okrem vzdelávacích workshopov im má priniesť aj účtovné alebo právne poradenstvo a pomáhať im má aj pri vyjednávaní lepších podmienok v rámci spolupráce s firmami. O téme sme sa rozprávali s viacerými slovenskými blogerkami. Tento týždeň vám prinášame rozhovor s prvou z nich - s Rebekou Dostálkovou z blogu Fression.

Facebook Workplace. To je názov sociálnej siete, ktorá je určená na komunikovanie v práci, medzi kolegami. Služba je ale spoplatnená, za mesiac užívania zaplatíte približne od jedného do troch dolárov na hlavu.

Ľudia oblečení ako klauni terorizujú americké mestá. Hoci na youtube nájdete mnohé vtipné klaunovské videá, situácia je v skutočnosti oveľa vážnejšia. Polícia eviduje viacero násilných útokov. Šialenstvo sa pôvodne začalo v Južnej Karolíne, kde sa rozšírila správa o klaunoch, ktorí lákajú deti do lesa.

A pozrieme sa aj na top videá. Uvidíte, ako sa žralok dostal do klietky k potápačovi, policajtov z Nového Zélandu a žiarlivé dievčatko Ellu.