Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Magazín

Outlet Voderady začal blogovať

Foto: One Fashion Outlet Voderady

Obchodné centrum One Fashion Outlet Voderady sa v posledných mesiacoch začalo viac sústrediť na online komunikáciu.

Voderady 24. novembra (OTS) - V rámci internetu posilnilo kampane a prerobila sa aj samotná stránka outletu. Medzi najnovšie aktivity centra patrí aj blog.

Blog sa bude primárne venovať novinkám obchodného centra, ale aj móde, ktorá je jeho dôležitou súčasťou. Na spoluprácu centrum oslovilo nielen svoju stylistku Ninu Gašparíkovú, ale aj šikovných módnych blogerov, či známejšie tváre.

V rámci jesene sme pripravili novú stránku nášho obchodného centra, v rámci ktorej sme sa rozhodli viac sústrediť na content marketing, ktorého súčasťou je samozrejme aj blog. Tvorba kvalitného obsahu vo vlastných kanáloch je dôležitá, aj preto sme naše sily spojili so šikovnými módnymi blogerkami, ktoré už majú na Slovensku meno“, tvrdí Michaela Marková, marketing manager One Fashion Outlet Voderady.

Prvý slovenský outlet medzi prvými blogovými statusmi priniesol informácie o eventoch, ale aj o módnych trendoch so speváčkou Dominikou Mirgovou v hlavnej role. V rámci blogu získajú priestor i prevádzky, ktoré dosiahli nejakého úspechu, ako napríklad kaviareň Paleta, ktorej zamestnanec sa prednedávnom stal celoslovenských víťazom v súťaži mladých baristov.