Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Magazín

Víťazka medzinárodnej súťaže krásy odpadla na pódiu

Miss Paraguaj Clara Sosaová odpadla po oznámení, že vyhrala medzinárodnú súťaž krásy Miss Grand International 2018 v Rangúne v Mjanmarsku 25. októbra 2018. Foto: TASR/AP

Účastníčka súťaže Miss Grand International 2018 Sosová vo štvrtok odpadla, len čo ju vyhlásili za tohtoročnú víťazku. Sosová sa čoskoro spamätala a potom už mávala, plakala a usmievala sa do kamier.

Rangún 26. októbra (TASR) - Víťazka medzinárodnej súťaže krásy z Paraguaja Clara Sosová omdlela v mjanmarskom meste Rangún na pódiu počas finále, ale krátko predtým ešte stihla povedať, že čakanie na oznámenie výsledku bolo neznesiteľné. V piatok o tom informovala tlačová AP.

Účastníčka súťaže Miss Grand International 2018 Sosová vo štvrtok odpadla, len čo ju vyhlásili za tohtoročnú víťazku. Práve vtedy sa držala za ruku s prvou vicemiss Mínákší Čaudharíovou z Indie, ktorá sa jej snažila pomôcť, ale nepodarilo sa jej Sosovú zachytiť, keď padala a narazila na dlážku.

Sosová sa čoskoro spamätala a potom už mávala, plakala a usmievala sa do kamier. Následne ju obkolesili spolusúťažiace, ktoré jej blahoželali.

V rozhovore pred vyhlásením víťazky Sosová s vypätím a dýchavične povedala, že asi potrebuje lekára, lebo má pocit, že dostane srdcový záchvat.

Predtým v ten istý večer dostali súťažiace otázku, ktorú krajinu by navštívili a robili tam kampaň za ukončenie vojen a násilia. Sosová odpovedala, že keby vyhrala, zo "strategických" dôvodov by si vybrala návštevu prezidenta Donalda Trumpa, "lebo Spojené štáty sú pre ostatné krajiny vzorom. Takže môj prvý odkaz preňho by znel: prosím vás, buďte vzorom mieru, lásky a tolerancie".