Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 9. máj 2024Meniny má Roland
< sekcia Magazín

Príjemné leto aj u Vás doma

Ilustračné foto Foto: TASR/AP

Všetci sme iste šťastní, že sa konečne ukázalo slniečko a jarné počasie na seba nenechalo dlho čakať.

Bratislava 20. apríla (OTS) - Aj keď zimy boli v minulosti oveľa tuhšie, dnes sme si zvykli len na pár dní chladu, a ak už v marci nepociťujeme oteplenie, sme nešťastní. Príroda však takto nefunguje a podobné extrémne výkyvy nie sú dobré ani pre náš organizmus. Vždy sa však zrejme nájde niečo, čo nám bude prekážať a na čo sa môžeme sťažovať. Sme už zrejme takí.

Teraz sa však môžeme tešiť z krásneho a teplého počasia, no myslieť by sme mali aj na letné mesiace. Toto ročné obdobie je veľmi obľúbené, no v poslednom období taktiež nevyspytateľné. Isté však je, že naň treba myslieť aj pri zariaďovaní nášho domova. Výber sedačky zrejme ročné obdobie veľmi neovplyvní. I keď môžete podľahnúť kvetinovým trendom, no aspoň si trochu prírody prinesiete takto domov na viac ako pár mesiacov. Skôr však víťazia tradičné sedacie súpravy z najlepsinabytok.sk.

Nech už bude leto akokoľvek teplé, nie vždy potrebujete napríklad aj klimatizáciu. Ak máte svetlý dom, teplota sa dá znížiť aj lacnejšie, no ani v byte, ani v dome sa dnes už bez sietí proti hmyzu v lete nezaobídete. Vetrať by sme mali najmä vo večerných hodinách, kedy aj teplota vonku klesne, no ak svietite, veľmi rýchlo nalákate do svojho domova aj dotieravý hmyz. Siete by tak mali byť aj vo Vašej výbave, tieto Vám poskytne aj e-shop byvatmoderne.sk.

Pekné letné počasie by sme však mali tráviť vonku. Svoj voľný čas tak určite najlepšie využijete aj vo svojej záhrade. Žiaľ nie každá parcela ponúka aj toľko súkromia, koľko by sme chceli. Netrápte sa však pre zvedavé pohľady z okolia. Tieto starosti vyriešia tieniace siete na plot.

Ak nechcete, aby Vaše deti počas prázdnin celkom zabudli na školu, iste ich potešia detské knihy. Vyberajte ich však podľa ich želaní na zachej.sk.