Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Princ Harry a Meghan sa po sobáši prevezú cez Windsor v otvorenom koči

Na snímke koč, ktorý bude použitý v prípade pekného počasia počas svadby britského princa Harryho a Meghan Markleovej 1. mája 2018 v Londýne. Princ Harry (33) a americká herečka Meghan Markleová (36) budú mať svadobný obrad na Windsorskom zámku v Kaplnke sv. Juraja, chráme z 15. storočia. Na svadobný obrad pozvali približne 600 hostí. Ďalších 200 hostí vrátane členiek skupiny Spice Girls pozvali na večernú svadobnú hostinu. Foto: TASR/AP

Očakáva sa, že svadobný sprievod s kočom priláka do ulíc mesta západne od Londýna tisíce zvedavcov.

Londýn 2. mája (TASR) - Britský princ Harry a jeho snúbenica Meghan Markleová sa vo svoj svadobný deň povezú ulicami Windsoru na otvorenom koči Ascot Landau. Informovala o tom v stredu agentúra AP s odvolaním sa na kráľovský dvor.

Po sobáši v Kaplnke sv. Juraja na Windsorskom zámku sa 19. mája novomanželia povezú v koči z kráľovskej zbierky ťahanom štyrmi koňmi cez centrum mesta k miestu konania svadobnej hostiny.

Na snímke škótsky koč, ktorý bude použitý v prípade zlého počasia počas svadby britského princa Harryho a Meghan Markleovej 1. mája 2018 v Londýne. Princ Harry (33) a americká herečka Meghan Markleová (36) budú mať svadobný obrad na Windsorskom zámku v Kaplnke sv. Juraja, chráme z 15. storočia. Na svadobný obrad pozvali približne 600 hostí. Ďalších 200 hostí vrátane členiek skupiny Spice Girls pozvali na večernú svadobnú hostinu.
Foto: TASR/AP


Očakáva sa, že svadobný sprievod s kočom priláka do ulíc mesta západne od Londýna tisíce zvedavcov.

Za nepriaznivého počasia sa pár povezie na zasklenom koči.

Kensingtonský palác dodal, že snúbenci dúfajú, že sprievod s kočom ulicami historického mesta - od jednej hodiny popoludní - poskytne verejnosti možnosť zúčastniť sa na svadbe a pocítiť jej osobitnú atmosféru.