Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Magazín

Richard Müller oslávi 40 rokov na hudobnej scéne koncertným turné

Na snímke spevák Richard Müller (uprostred) počas vernisáže svojej výstavy fotografií s názvom Okamihy. Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Jarná časť turné je už zverejnená, tentoraz navštívi aj mestá, kde až tak často nechodí.

Bratislava 29. februára (TASR) - Legendárny spevák Richard Müller je vo štvrtok na hudobnej scéne už neuveriteľných 40 rokov. Tento životný míľnik sa chystá osláviť sériou koncertov. Jarná časť turné je už zverejnená, tentoraz navštívi aj mestá, kde až tak často nechodí. Zaznejú staršie osvedčené hity, ale i novinky z aktuálnej tvorby. TASR o tom informovala PR manažérka Eva Sládková.

Turné 40 rokov s Richardom Müllerom štartuje 26. apríla v Tatranskej Lomnici, ďalšími mestami na turné budú Dolný Kubín (27. 4.), Nové Zámky (28. 4.), Levice (29. 4.), Rimavská Sobota (5. 5.), Považská Bystrica (6. 5.), Martin (7. 5.) a Banská Štiavnica (8. 5.).

Štyridsiatka je vek, keď je človek na vrchole svojich síl. Byť však takúto dlhú dobu legendou hudobného neba nie je vôbec bežné a podarí sa to len niektorým umelcom. Müller dokazuje, že sa to dá, a toto jubileum plánuje osláviť s fanúšikmi.

"Som šťastný, že oslovujem publikum už 40 rokov. Väčšina nielen mojich pesničiek je o láske, a tú asi ľudia akútne potrebujú a cítia. Milujem kontakt s publikom a mám rád atmosféru menších sál, keďže je v nich kontakt s publikom intenzívnejší. Hrám kdekoľvek ma chcú počuť, a preto sa teším, že zavítame aj do miest, kde sme už dlhšie nekoncertovali," uviedol pre médiá Richard Müller.