Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 16. máj 2024Meniny má Svetozár
< sekcia Magazín

Sagan sa prostredníctvom videa ospravedlnil za incident s hosteskou

Peter Sagan (vľavo) Foto: facebook.com

Dvadsaťtriročný slovenský cyklista Peter Sagan vyvolal búrku nevôle po tom, čo na pódiu po pretekoch Okolo Flámska chytil za zadok hostesku.

Bratislava 2. apríla (TASR) - Slovenský cyklista Peter Sagan sa prostredníctvom sociálnej siete Twitter a videonahrávky ospravedlnil za incident s hosteskou Mayou Leyeovou po nedeľňajších pretekoch Okolo Flámska.

"Ospravedlňujem sa Mayi za to, čo som urobil po pretekoch. Viem, že to nebolo správne a vôbec som nerozmýšľal nad tým, čo robím. Veľmi ma to mrzí a verím, že Maya a každý koho som urazil, prijme moje ospravedlnenie. Sľubujem, že v budúcnosti sa budem správať rozumnejšie," uviedol vo videonahrávke uverejnenej na Facebook-u jazdec tímu Cannondale, ktorý v pretekoch obsadil druhé miesto.

Dvadsaťtriročný Žilinčan vyvolal búrku nevôle po tom, čo na pódiu chytil za zadok hostesku v momente, keď gratulovala víťazovi Fabianovi Cancellarovi. Redaktorka portálu cyclingnews.com Jane Aubreyová ho za tento čin dokonca nepriamo obvinila zo sexuálneho obťažovania.

Hosteska Maja v utorok akceptovala Saganovo verejné ospravedlnenie. "Čo sa stalo v nedeľu, bolo zlé. Dúfam, že sa to nebude opakovať. Som si istá, že nie... Ospravedlnenie prijaté," napísala prostredníctvom svojho twitterového účtu.