Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 5. jún 2024Meniny má Laura
< sekcia Magazín

Skupina Škwor predstavuje videoklip k songu Pocit viny

Printscreen z videoklipu k skladbe Pocit viny. Foto: YouTube/Škwor

Prvýkrát bude nový album na CD aj LP k dispozícii na vypredanom dvojkoncerte v pražskej hale O2 Universum, kde populárni českí rockeri 6. a 7. októbra oslávia s fanúšikmi 25 rokov existencie.

Bratislava 26. septembra (TASR) - Známa česká hardrocková kapela Škwor zverejnila v týchto dňoch singel a klip Pocit viny. Je už tretím z pripravovaného nového štúdiového albumu s poradovým číslom jedenásť Sobě věrnej, ktorý kapela vydá 9. októbra. TASR informovala PR manažérka Adriana Nievelt.

"Výberom skladby Pocit viny ako tretieho singla chceme fanúšikom okrem iného ukázať i rozmanitosť nového albumu. Nedávali sme si hranice a nebáli sme sa experimentovať s hudobnou produkciou. Je tu napríklad inštrumentálna sláčiková pasáž, ktorú sme nahrávali so skvelým muzikantom a členom Českej filharmónie Marekom Novákom. Väčší priestor tu dostávajú i scratche, ktoré nám nahrával DJ Flux," hovorí k singlovej novinke gitarista Jan Chudan.

"Fanúšikovská priazeň je pre nás veľkým záväzkom a zodpovednosťou ako pri hudobnej tvorbe, tak pri plánovaní koncertov a ďalších aktivít. Vážime si každý predaný album a vstupenku na koncert. Našich priaznivcov rozhodne vnímame ako najdôležitejšiu súčasť toho, čo robíme. Budem sa opakovať, ale bez nich by to jednoducho nešlo. Snažíme sa im dať maximum," dodáva frontman Petr Hrdlička.

Prvýkrát bude nový album na CD aj LP k dispozícii na vypredanom dvojkoncerte v pražskej hale O2 Universum, kde populárni českí rockeri 6. a 7. októbra oslávia s fanúšikmi 25 rokov existencie.

Skupina sa na šiestich koncertoch predstaví aj slovenským priaznivcom. Začne vo Zvolene (3. 11.), ďalšími zastávkami budú Nitra (11. 11.), Košice (24. 11.), Bratislava (25. 11.), Trenčín (29. 11.) a Žilina (2. 12.).



Pocit viny videoklip: