Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 1. máj 2024
< sekcia Magazín

Slováci do valentínskych darčekov investujú viac peňazí než vlani

Slováci do valentínskych darčekov investujú viac peňazí než vlani Foto: Zľavomat.sk

Slováci budú tento rok na Valentína svojich milovaných rozmaznávať a rozširovať im obzory cestovaním.

Bratislava 13. februára (OTS) - Podľa prieskumu najväčšieho zľavového portálu Zľavomat.sk na Slovensku budú totiž tento rok najžiadanejšie valentínske darčeky víkendové pobyty spojené s lyžovačkou, wellnessom či spoznávaním nových miest, netradičné masáže, degustačné menu vo výborných reštauráciách aj módne doplnky.

Aj na Slovensku sa Valentín stáva obľúbeným sviatkom, počas ktorého Slováci míňajú každoročne čoraz viac peňazí. Vlani dali za nákup na Zľavomate priemerne okolo 45 eur, aktuálne suma stúpla na viac ako 50 eur. Najväčší nápor zažíva portál dva týždne pred Valentínom, hoci veľká časť zaľúbencov kupuje valentínske darčeky na poslednú chvíľu podobne ako na Vianoce. Ide najmä o prekvapenia, ktoré sa dajú kúpiť vo forme poukážky – napríklad masáže, romantické výlety či skipasy,“ uviedol Aleš Mlátilík, riaditeľ spoločnosti Zľavomat.sk, ktorá patrí do nadnárodnej skupiny Slevomat Group.

Novinkou vo valentínskej ponuke Zľavomatu sú tento rok veľké módne výpredaje s doručením už od dvoch dní, výpredaje kabeliek či hodiniek, rozšírená ponuka šperkov, fotodarčekov či viac pobytov so špeciálnym romantickým valentínskym variantom.

Slováci do valentínskych darčekov investujú viac peňazí než vlani
Foto: Zľavomat.sk
Pre nerozhodných ponúka Zľavomat.sk opäť online poradcu pre valentínske darčeky. Stačí si z ponuky vybrať to, čo práve potrebuje vzťah zaľúbených najviac – či už viac spoločného času, viac romantiky, dobrodružstva alebo rozmaznávania. Podľa toho portál zoradí hľadačom stovky valentínskych ponúk (https://www.zlavomat.sk/kosice/valentin).

Najžiadanejšie valentínske darčeky na Zľavomat.sk:

• zimné a valentínske pobyty v Tatrách, na Orave a v Liptove
• poznávacie zájazdy do európskych metropol
• privátny wellness a masáže
• zážitkové viacchodové menu
• fotodarčeky
• šperky a módne značkové vychytávky
• valentínske darčeky z večných ruží
• adrenalínové zážitky

Viac na www.zlavomat.sk.