Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

Štartuje prvá internetová televízia zameraná na zdravie a krásu

Foto: hbtv.sk

Úlohou tejto televízie nie je zastúpiť plnoformátové televízie univerzálneho diváka, ale priniesť unikátny obsah presne ušitý na mieru svojim osobitým divákom.

Bratislava 18. mája (TASR) - Populárna televízna moderátorka Erika Judínyová a majiteľka Kliniky estetickej chirurgie Alexandra Novotná spúšťajú v týchto dňoch prvú slovenskú internetovú televíziu zameranú na zdravie, krásu a módu – Health and Beauty TV.

"Krása a zdravie sú ľudskými ideálmi, ktoré sa neustále snažíme dosiahnuť. Každá žena môže byť zdravá aj krásna a nie je to len otázkou veku. Starostlivosť o seba vie byť rozhodujúca, preto je nesmierne dôležité, aké informácie zo svojho okolia dostávame, aká je úroveň ich odbornosti a kto nám ich sprostredkúva. Práve preto je tu teraz televízia, ktorá ukáže možnosti, nasmeruje správnym smerom, dodá inšpiráciu, nádej, povzbudenie i sebavedomie," komentuje Novotná.

Pomocou internetu bude vysielať programy zamerané na prevenciu, diagnózu, liečebné postupy, novinky, trendy, zdravý životný štýl, ale aj spravodajstvo a publicistiku z rôznych odborov medicíny. Jej obsah bude tvorený za spolupráce tých najvýznamnejších zdravotníckych subjektov pôsobiacich na Slovensku i v zahraničí.

Úlohou tejto televízie nie je zastúpiť plnoformátové televízie univerzálneho diváka, ale priniesť unikátny obsah presne ušitý na mieru svojim osobitým divákom. Efektívne pri tom využíva prednosti oboch médií – televízie aj internetu. Môže tak byť kreatívna, aktuálna a dostupná.

Diváci sa na linke www.hbtv.sk dozvedia o najnovších medicínskych trendoch a postupoch a spoznajú najmodernejšie technické vybavenie.