Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 19. máj 2024Meniny má Gertrúda
< sekcia Magazín

Súkromie si strážime

Ilustračné foto Foto: TASR/AP

Sú však aj prípade, kedy naše opatrenia neberieme až tak vážne a naše domovy vystavujeme zrakom iným. Toto je však len výnimočné a zväčša tak túto výnimku robíme len pre príbuzných a priateľov.

Bratislava 16. marca (OTS) - Ak máte susedov blízko, iste viete o čom hovorím. Najmä na vidieku sú domy v tesnej blízkosti a ani pri ich projektovaní sa nie vždy myslelo, že sa budete Vy, alebo susedia Vám pozerať z obývačky rovno do záhrady. Tieto nedostatky nie je vždy možné odstrániť rekonštrukciou, no spoliehať sa na ohľaduplnosť susedov je taktiež nereálne. Sme jednoducho zvedaví, a to všetci. Skôr, či neskôr tak pristihnete aj seba, ako pozeráte do okien iných, a to aj bez toho, aby ste si to vôbec uvedomovali.

Výborným vynálezom, nielen pre tento účel sa tak stali žalúzie. Tie neprepustia nielen žiadne pohľady, ale ani neželané svetlo do Vášho domova, a to najmä v horúcom lete. Ak teda chcete, môžete pomocou nich udržať svoje súkromie medzi Vašimi štyrmi stenami, no rovnako si doma zaobstaráte aj dostatok denného svetla. Dnes sa už vyrábajú v rôznom prevedení, a tak budú aj výborným doplnkom vo Vašej spálni, či obývačke. Vyberať ich môžete na byvatmoderne.cz.

Občas na naše súkromie zabúdame, a to najmä vtedy, ak nás čaká napríklad rodinná oslava. Viac ľudí vo svojom domove však neznesie každý, naviac chýba najmä miesto, a tak práve v teplých mesiacoch môžete využiť praktický záhradný party stan. Ten správny nájdete na expodom.sk.

V takejto spoločnosti sa však iste chcete ukázať v tom najlepšom svetle. Jedinečnú kávu preto vyberte na internete.