Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Superkolegyňa roka 2015: Najvyšší čas dať hlas

Foto: TRIPSY

Druhý ročník celoslovenskej súťaže Superkolegyňa roka beží na plné obrátky. Ak ste ešte nestihli nominovať svoju kolegyňu, urobte to a podporuje ju svojim „lajkom“.

Bratislava 26. februára (OTS) - Ak ste ešte nestihli nominovať svoju kolegyňu, urobte to a podporuje ju svojim „lajkom“. Súťaž organizuje slovenská spoločnosť Tripsy s.r.o.

Ona si to naozaj zaslúži
Nosnou myšlienkou súťaže Superkolegyňa roka je poďakovať sa kolegyniam, vzdať hold ženám na pracoviskách. „Myslíme si, že ženy – kolegyne si zaslúžia, aby sme si ich prínos pre spoločnosť a kolektív pripomínali častejšie ako počas MDŽ alebo na Deň matiek. Superkolegyňa totiž zvláda nielen svoje pracovné povinnosti, ale pomáha aj iným a pritom je zároveň matkou a manželkou. Mimochodom 14. február je nielen Dňom zaľúbených, ale aj Svetovým dňom manželstva,“ hovorí Martin Majerník, prevádzkový riaditeľ spoločnosti TRIPSY s.r.o., ktorá podniká s kancelárskymi potrebami a je vyhlasovateľom a organizátorom súťaže.

Čo môže superkolegyňa vyhrať?
Do prvého ročníka sa zapojili stovky účastníkov. Superkolegyňa je na Slovensku totiž ojedinelý a prestížny projekt nielen svojím rozsahom, ale aj hodnotnými výhrami. Ich zoznam nájdete tu aj na webovej stránke www.superkolegyna.sk:
1. Víkendový wellness pobyt pre 2 osoby ( piatok-nedeľa ) podľa vlastného výberu kdekoľvek na Slovensku, v hodnote do 500€
2. Tandemový zoskok z výšky 4000m, letisko Slávnica
3. Poukážka v hodnote 100 € na www.nakupdomov.sk

Prihláste superkolegyňu ešte dnes
Mechanizmus súťaže je jednoduchý. Postačuje nominovať kandidátku prostredníctvom webu www.superkolegyna.sk. „Vyplníte formulár, nahráte jej fotku a následne kolegyni príde e-mail od nás, aby svoju nomináciu potvrdila. Hlavú cenu vyhrá tá superkolegyňa, ktorá získa najvyšší počet Like-ov pre svoj profil v sieni Superkolegýň na stránke https://superkolegyna.sk/kolegyna,“ vysvetľuje a dopĺňa M. Majerník.