Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Nahé celebrity, šokujúci cyklista a parking4disabled

Týždeň na webe Foto: Tablet.tv

GoPro spraví z fanúšika hokejistu. Apka parking4disabled zjednodušuje zdravotne postihnutým život. Nahé celebrity žalujú Google.



Škótsky trialový cyklista Danny MacAskill natočil so štúdiom Cut Media úchvatné adrenalínové video. Zachytáva cyklistu pri výstupe na pohorie Cuillin na škótskom ostrove Skye. Ako inak, na bicykli. Akrobatické kúsky, ktoré miestami vyrážajú dych, si od druhého októbrového dňa pozrelo niekoľko miliónov ľudí.

NHL v spolupráci s dvoma najväčšími partnermi NBC Sports a Rodgers chce od 97. sezóny ponúknuť divákom iný pohľad na hokej. A to prostredníctvom GoPro kamery na hráčskych prilbách. Zatiaľ si môžete pozrieť staršie video - hokej z pohľadu rozhodcu Davida Banfielda.

Občianske združenie go-ok prišlo s celosvetovou mobilnou aplikáciou pre zdravotne postihnutých – parking4disabled. Apka vyhľadáva verejné parkovacie miesta pre zdravotne postihnutých, aby mohli ľahšie zaparkovať. Do databázy parkovísk môžete prispieť aj vy.

Celebrity, ktorých nahé fotky unikli na internet, sa vyhrážajú Googlu 100-miliónovou žalobou. Obviňujú najväčší vyhľadávač z toho, že úmyselne nekonal pri stiahnutí fotiek, aby mohol z kauzy profitovať. Nahé fotky celebrít ako napríklad Jennifer Lawrence, Rihanny, Kate Upton či Kim Kardashian unikli na internet z iCloudu prvýkrát na prelome augusta a septembra a druhýkrát zhruba tri týždne na to.