Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Magazín

Televízny kuchár Jamie Oliver s manželkou budú mať piate dieťa

Na archívnej snímke Jamie Oliver. Foto: TASR/AP

Vlani v auguste sa Jamie Oliver vyjadril, že je spokojný s rodinou, ktorú už má, ale vie, že manželka chce ďalšie dieťa.

Londýn 18. marca (TASR) - Manželka britského televízneho kuchára Jamieho Olivera čaká v auguste ich piate dieťa. Manželia to prezradili médiám vo štvrtok, keď boli na londýnskej premiére filmu Orol Eddie, informuje na svojom webe denník Mirror.

Píše, že Jamie a jeho žena Jools oslávili vlani 15. výročie svadby a zatiaľ majú tri dcéry vo veku 13, 12 a 6 rokov a 5-ročného syna.

Nastávajúca mamička má 41 rokov a má z tehotenstva veľkú radosť. V minulosti otvorene hovorila, že by chcela mať ďalšie dieťa. Chcela však mať niekoľkoročný odstup medzi deťmi, pretože má málo času na manžela, s ktorým sa spoznali, keď boli tínedžeri.

Jamie Oliver v novembri 2014 v jednom rozhovore tesne pred 40. narodeninami manželky povedal, že ju zobral na večeru a ona ho prekvapila otázkou, či budú mať ďalšie dieťa. Rozhodol sa vtedy, že urobí, čo bude môcť, aby ho nemali. V januári 2015 to však už vyzeralo, že manžela prehovorila.

Vlani v auguste sa Jamie Oliver vyjadril, že je spokojný s rodinou, ktorú už má, ale vie, že manželka chce ďalšie dieťa. "Uvidíme," konštatoval.

Keď sa ho pýtali na recept na šťastné manželstvo, dodal: "Nepestujem si nevraživosť a usilujem sa byť trpezlivý, masírujem jej nohy a varím jej večere. Napokon, po všetkých tých rokoch je Jools stále mojím najlepším priateľom."

Správa o ich piatom dieťati je druhou dobrou správou pre Jamieho tento týždeň, napísal denník Mirror. V stredu oslavoval rozhodnutie vlády uvaliť "daň z cukru" na sladené nealkoholické nápoje, ktoré bolo oznámené v rámci vládneho rozpočtu.