Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

VIDEO: Tom Cruise sa zranil počas natáčania Mission: Impossible 6

Hollywoodska hviezda Tom Cruise na archívnej snímke. Foto: TASR/AP Photo

Cruise bol v čase natáčania istený lanami. Vidieť, ako sa vyťahuje na budovu, na ktorú skočil, ale potom mal ťažkosti chodiť, kým mu prišli členovia štábu na pomoc.

New York 13. augusta (TASR/Teraz.sk) - Americký herec Tom Cruise sa očividne zranil počas filmovania kaskadérskeho kúsku v akčnom trileri Mission: Impossible 6.

Video na serveri YouTube ukazuje, ako hollywoodska hviezda tvrdo pristála pri preskakovaní z budovy na budovu v Londýne a potom krívala. Video mala k dispozícii internetová stránka TMZ, podľa ktorej bolo natočené dnes.



Cruise bol v čase natáčania istený lanami. Vidieť, ako sa vyťahuje na budovu, na ktorú skočil, ale potom mal ťažkosti chodiť, kým mu prišli členovia štábu na pomoc. Zatiaľ nie je známe, aké vážne je jeho zranenie.

Päťdesiatpäťročný herec si robil mnohé kaskadérske kúsky vo filmoch sám, pripomína časopis Hollywood Reporter. Šieste pokračovanie Mission: Impossible režíruje Christopher McQuarrie a účinkujú v ňom tiež Henry Cavill, Rebecca Fergusonová, Angela Bassettová a Alec Baldwin. Na plátna kín by sa malo dostať v júli 2018, dodáva agentúra DPA.