Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

FOTO: SAGAN SA STRETOL S PÁPEŽOM: Daroval mu dres a bicykel

Trojnásobný majster sveta v cyklistike Slovák Peter Sagan a jeho manželka Katarína Saganová prichádzajú na pravidelnú generálnu audienciu na Námestí sv. Petra vo Vatikáne 24. januára 2018. Foto: TASR/AP

Jazdec stajne Bora-Hansgrohe absolvoval aj súkromnú návštevu Sixtínskej kaplnky, prehliadku Ríma, podvečer o 18.00 h sa mal stretnúť so svojimi fanúšikmi.

Rím 24. januára (TASR) - Slovenský cyklista Peter Sagan sa v stredu vo Vatikáne zúčastnil na generálnej audiencii u pápeža Františka. K hlave katolíckej cirkvi sa dostal spolu s manželkou Katarínou a aj synom Marlonom.

Sagan daroval pápežovi podpísaný dres majstra sveta a bicykel v pápežských farbách s nápisom "Francesco". Sagan patril medzi 150 VIP hostí, ktorých pozvali na oficiálnu audenciu. Po jej skončení sa trojnásobný majster sveta stretol s Františkom aj osobne.

Slovenský cyklista Peter Sagan sa v stredu vo Vatikáne zúčastnil na generálnej audiencii u pápeža Františka.
Foto: TASR/AP

Jazdec stajne Bora-Hansgrohe absolvoval aj súkromnú návštevu Sixtínskej kaplnky, prehliadku Ríma, podvečer o 18.00 h sa mal stretnúť so svojimi fanúšikmi. Informoval o tom portál gazetta.it.

Slovenský cyklista Peter Sagan sa v stredu vo Vatikáne zúčastnil na generálnej audiencii u pápeža Františka.
Foto: TASR/AP