Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Magazín

Typ na trávenie halloweenskej noci

Typ na trávenie halloweenskej noci Foto: Medusa Group

Posledná októbrová noc bude v mnohých mestách naháňať hrôzu. Vyrezávané tekvice, strašidlá, prítmie sviečok a nádych chladnej tmy.

Bratislava 29. októbra (OTS) - To všetko patrí k halloweenskej noci. Okrem výzdoby, ako z domu hrôzy, čaká návštevníkov Bratislavy aj Halloween death ride (cesta smrti). Zážitok pre dospelých počas poslednej októbrovej noci pripravila Medusa Group.
Typ na trávenie halloweenskej noci
Foto: Medusa Group

V troch rôznych podnikoch (Rio, Barrock, Primi na Ventúrskej) musia účastníci tejto jazdy splniť tri rôzne úlohy. Na prvej zástavke je úloha jasná – zvečniť sa s netvorom (odfotiť sa s hadom). V Barrock-u je pripravený bosorácky elexír len pre silné povahy a v Primi je potrebné prejaviť odvahu a vložiť ruku do krabice plnej tajomných vecí. Kto splní všetky tri neľahké úlohy stáva sa kráľom noci a zároveň súťaží o hlavnú cenu v hodnote 100€.
Typ na trávenie halloweenskej noci
Foto: Medusa Group

V každej prevádzke je atmosféra dotvorená aj výzdobou, na ktorú by bol hrdý každý „dom hrôzy“. Nebudú chýbať ani kostýmy naháňajúce zimomriavky, netradičná atmosféra a strašidlá z celého sveta..
Typ na trávenie halloweenskej noci
Foto: Medusa Group