Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Magazín

TÝŽDEŇ NA WEBE:Teroristi ako kačice, Internet bojuje proti IS recesiou

TÝŽDEŇ NA WEBE: Teroristi ako kačice: Internet bojuje proti IS recesiou Foto: TASR/AP Photo

Teroristi napĺňajú aj online obsah. Portál slovakiana.sk je spustený. Aj my máme svoje trio Sketch She.

Bratislava 1. decembra (TABLET.TV) - Bruselčania reagovali na výzvu polície, aby nezverejňovali informácie o raziách v Belgicku, skutočne po svojom. Hashtag #BrusselsLockdown prinášal pôvodne informácie o protiteroris­tických akciách. Po výzve polície sa pod ním začali objavovať recesistické fotky a videá mačiek. Recesiou sa do boja proti Islamskému štátu najnovšie zapojili aj nadšenci Photoshopu. Tiež svojsky. Teroristov nahradili na fotografiách kačice.

Pomerne populárne trio Sketch She sme už predstavovali viackrát. Čo ale ak by podobné zoskupenie vzniklo aj u nás? Nič nie je nemožné, pozrite sa na tri kamarátky – Katku, Evičku a Ľubku, ktoré predvedú mix československých oldies hitov.

Od minulého týždňa nájdete na nete slovenské kultúrne dedičstvo. Na stránke slovakiana.sk sa zatiaľ podieľalo sedem pracovísk, ktoré zdigitalizovali viac než štyri milióny kultúrnych objektov. Aj tento týždeň sme pre vás vybrali dojemnú, vianočnú reklamu, ktorú už videli milióny ľudí. Pozrite sa na to, aké dôležité je byť cez sviatky spolu.


TYZDEN NA WEBE by terazmedia