Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Muž a žena, ktorí schudli spolu temer 270 kilogramov, budú manželia

Na archívnej snímke Ronnie Brower s priateľkou Andreou Masellaovou. Foto: TASR AP

Ronnie Brower (32) vážil 306 kilogramov a pred štyrmi rokmi mohol sotva vyjsť z domu svojich rodičov. Bol závislý od liekov, alkoholu a jedla.

New York 12. mája (TASR) - Dvojica z amerického štátu New York uzavrie v sobotu manželstvo - bude vyvrcholením ich vzťahu, ktorý sa začal v posilňovni, kde sa obaja snažili zbaviť nadmernej obezity a spoločne schudli takmer 270 kilogramov.

Ronnie Brower (32) vážil 306 kilogramov a pred štyrmi rokmi mohol sotva vyjsť z domu svojich rodičov. Bol závislý od liekov, alkoholu a jedla. V tom období zjedol naraz dve veľké pizze alebo desať dvojitých cheeseburgerov. Keď lekár povedal, že do dvoch rokov zomrie, Brower sa rozhodol, že sa dostane do formy.

S pomocou osobného trénera Nicka Murphyho dodržiaval Brower nízkouhľohydrátovú diétu, prestal piť alkohol a užívať lieky a cvičil. Za dva roky schudol 208 kilogramov.

Andrea Masellová (24) chodievala do posilňovne, kde schudla takmer polovicu zo 113 kilogramov, a práve v priebehu tejto svojej misie sa spoznala s Browerom.

Dvojica vstúpi do manželstva v sobotu v rodnom meste Syracuse v štáte New York a ženíchovým svedkom bude tréner Murphy.