Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Magazín

Užite si aj záhradu naplno

Foto: TASR/Michal Svítok

Príchod jari si vychutnávame všetci. Teší nás teplé počasie, aj keď sa častejšie musíme zmieriť s kolísaním teplôt.

Bratislava 21. mája (OTS) - Asi najväčšiu radosť z nej majú prirodzene záhradkári, keďže môžu konečne relaxovať pri práci a starostlivosti o kvety, či budúcu úrodu.

Podobne aktívne nepristupujeme k našim záhradkám všetci, no ak ju pri dome máte, iste si viete vychutnať aj trávnik, či zopár kvetov a stromov, ktoré ju zdobia. Aj keď netrávite voľné chvíle okopávaním záhonov, či sadením užitočných plodín, predsa len si na svojej záhradke oddýchnete viac, ako pred televíziou.

Aby ste tu však mohli naozaj celkom vypnúť, iste poteší aj pekný, no najmä praktický záhradný nábytok. Ten je nielen praktický, ale iste výborne zapadne aj do Vašej záhrady, tá tak bude ešte krajšia. Predsa len treba dbať na odpočinok, či už v záhrade nachádzate uspokojenie v pestovaní, alebo najradšej len leňošíte.

Bývanie na vidieku, či ďalej od mesta má aj ďalšie výhody. Okrem pokojnejšieho okolia sú si tu aj susedia o niečo bližší. Aj v noci si tu však vychutnáte naozajstný pokoj a nočná obloha je tu iná, ako v meste. Pre nadšených pozorovateľov je tak nutnosťou aj teleskop, s ktorým môžete sledovať hviezdy priamo z vlastnej záhrady. Vyberiete si na idalekohledy.cz.

So zmenou počasia však pomýšľame aj na letný oddych. Ten si zaslúži aj zmeny v našich šatníkoch, čo využívame práve my ženy. Najmä plavky, ale aj topánky sú pre nás dôležité, no ak sa tých starých zbavujete len nerada, radšej si ich nechajte už len do záhrady a po novej dámskej obuvi sa poobzerajte na trendovo.sk.