Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Magazín

Užite si vianočný adrenalín, ale nie behaním po obchodoch

Foto: ZlavaDna.sk

Tipy na vianočné darčeky pre každého.

Bratislava 20. novembra (OTS) - Slovenské zľavové portály sú počas predvianočného obdobia priam na roztrhanie. Na rozdiel od kamenných predajní v nich nakúpite vianočné darčeky pre všetkých blízkych a ani sa nenabeháte. Pri výbere si tu môžete uletieť a to doslova. „Pilotovanie lietadla či jazda na rýchlych autách sú adrenalínovými hitmi týchto Vianoc,“ prezrádza Svetlana Tarageľová, riaditeľka ZlavaDna.sk.

Darček pre poriadneho chlapa
Dostať ponožky a pyžamo je síce fajn, ale zajazdiť si na Formule, Porsche, či Mustangu s 330mi koňmi na pretekárskom okruhu je pre chlapa predsa len lepší darček. Ak máte doma ešte väčšieho adrenalínového nadšenca, venujte mu jazdu na jednom z najrýchlejších áut na svete, Ariel Atom, ktoré zrýchli z 0 na 100 km/h za 2,7 sekundy.

Štýlové pánske doplnky sa hodia na každú príležitosť a módne hodinky, pánska taška značky POLO, či luxusný kožený opasok nie sú výnimkou. Tieto darčeky spravia z každého chlapa skutočného gentelmana.
Ale ak by váš gentleman náhodou chrápal, na ZlavaDna.sk pre neho nájdete aj hodinky proti chrápaniu.


Správny výber aj pre najnáročnejšiu ženu
Faktom je, že ženy sú náročnejšie na darčeky ako muži. Avšak, 90 minútovému celotelovému hýčkaniu luxusnou ayurvédskou masážou určite žiadna neodolá. Svoju polovičku určite potešíte aj módnymi vychytávkami, ako je napríklad dizajnová vesta, ktorú skvele doladí strieborný set Swarovski.

Foto: ZlavaDna.sk

Prekvapenia pre malých aj veľkých zvedavcov
Chcete potešiť svoju ratolesť? Kúpte jej štýlový bezdrôtový reproduktor. Spája sa v ňom všetko, čo má mladý človek rád – hudba, štýl a sloboda. Vďaka technológii Bluetooth nepotrebuje reproduktor žiadne káble. Pestré farebné kombinácie zabezpečujú, že si reproduktor obľúbia dievčatá aj chlapci.

Ak chcete svojmu dieťaťu naopak darovať niečo na rozvoj, skúste špeciálny kurz kreslenia pravou hemisférou. V čom spočíva jeho tajomstvo? Pomocou špeciálnych grafických úloh a cvičení, ktoré do kreslenia zapojí centrá v pravej mozgovej hemisfére, stimuluje práve kreatívnu časť mozgu.

Pre najmenších môžete kúpiť 12 alebo 24 dielnu sadu hlavolamov v originálnom darčekovom balení. Táto sada pobaví okrem detí aj dospelých. Nezabúdame ani na malé slečny, ktoré milujú bábiku Barbie, či už ako víla alebo morská panna, určite by nemala táto hračka chýbať v žiadnej dievčenskej detskej izbe.

Foto: ZlavaDna.sk

Čo vybrať na Vianoce rodičom?
Verte - neverte, ale nie ste jediný, kto má každoročnú dilemu, ako obdarovať rodičov. Sú však dary, ktoré ich na 100 % potešia. Doprajte im čarovné chvíle v historickom štvorhviezdičkovom hoteli Villa Nečas v Žiline alebo relaxačný pobyt s neobmedzeným vstupom do wellness v hoteli Sipox*** vo Vysokých Tatrách, kde zabudnú na starosti a budú mať možnosť si oddýchnuť.

Pre tých rodičov, ktorí skúšajú stále nové veci prináša ZlavaDna.sk malú dávku adrenalínu v podobe pilotovanie lietadla pod dohľadom odborníka. Pre mnohých rodičov je to nesplnený sen, ktorý si počas týchto Vianoc môžu hravo splniť.

Foto: ZlavaDna.sk

Najlepšie darčeky na tieto Vianoce nájdete až v 70% zľave na www.zlavadna.sk