Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

Užitočná inovácia na trhu od Kocka s.r.o.

Foto: KOCKA s.r.o.

V dnešnom svete retailu sa mení obrovské množstvo vecí veľmi rýchlym tempom. Správanie klientov, zákazníkov sa však nemení.

Bratislava 26. apríla (OTS) - Chcú dobre a kvalitne nakúpiť, chcú pridanú hodnotu, nadštandard, čiže doslova zážitkové nakupovanie.
Foto: KOCKA s.r.o.

Prvky zážitkového nakupovania spĺňa aj veľmi užitočná retailová novinka od Kocka s.r.o. Prinášame na trh čerstvosť, kvalitu, rýchlosť, zážitok. Náš systém na pestovanie čerstvej bylinkovej zeleniny, ktorý možno umiestniť do akéhokoľvek interiéru redizajnového retailu, prevádzky, reštaurácie reflektuje najvyššie nároky klienta. Reflektuje najvyššie požiadavky nakupujúceho na čerstvosť a kvalitu.
Foto: KOCKA s.r.o.

Citlivý dizajn je len špička ľadovca výhod produktu. Ponúknuť zákazníkovi absolútne najčerstvejšiu možnú potravinu je veľké umenie a sila značky, ktorú dosiahnu len tí najlepší. Náš vysoko sofistikovaný systém pestovania zeleniny, ktorý klientovi dokáže vyrásť doslova na tanieri je veľkým a chutným zážitkom. Zamilujú si a ocenia ho aj najnáročnejší zákazníci.

Foto: KOCKA s.r.o.

Inštaláciou systému si obchodník vpustí do svojho retailu kus prírody, ktorý ide ruka v ruke s najmodernejšími technológiami a enviromentálnymi požiadavkami. Zelenina rastie kontrolovane, zdravo, rýchlo a prináša ten najchutnejší výsledok.
Foto: KOCKA s.r.o.

Najvhodnejší čas na túto inováciu je práve teraz, presne teraz, keď sa nároky klienta na kvalitu a jedinečnosť zvyšujú a výnimočná možnosť vyniknúť v sieti obrovskej konkurencie je vysneným cieľom všetkých obchodníkov. Našim systémom na pestovanie najčerstvejšej zeleniny sa tento stav podarí dosiahnuť.
Foto: KOCKA s.r.o.