Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

V piatok bude Cashb(l)ack Day

Foto: myWorld Slovakia

Slováci ho využívajú hlavne na nákup elektroniky.

Bratislava 22. novembra (OTS) - Obchodná komunita Cashback World spúšťa Cashb(l)ack týždeň a Cashb(l)ack deň, ktorý tento rok spadá na 23. november. Pre Slovákov je tento deň skvelou príležitosťou na získanie výrazných zliav. Predstavuje začiatok predvianočného nákupného šialenstva a pre značnú časť slovenskej populácie je obľúbenou príležitosťou na výhodný nákup vianočných darčekov. Vyplynulo to z prieskumu nákupného spoločenstva Cashback World, ktorý sa uskutočnil v novembri 2018 na vzorke 1 891 respondentov starších ako 18 rokov.

Podľa prieskumu, viac ako tretina slovenských zákazníkov (35,5 %) už v minulosti využila tento celosvetový sviatok zliav na nákup vianočných darčekov. Najväčšia časť zákazníkov, až 43,3 % ho využila na nákup spotrebnej elektroniky. Druhou najčastejšou nakupovanou komoditou (34,5 %) v tento deň bolo oblečenie a obuv, za ktorými nasledovali hračky (11,2 %).

Dobrou správou pre zákazníkov je, že tento rok budú môcť nakupovať ešte výhodnejšie. Okrem zliav počas Cashb(l)ack dňa môžu profitovať aj z nakupovania v obchodnej komunite Cashback World. „Vďaka Cashback karte programu Cashback World môžu zákazníci zo zakúpeného tovaru získať späť 1-5 % z jeho ceny podľa výšky zaplatenej sumy. Časť vrátených peňazí im pripíšu na účet v banke vždy, keď výška cashbacku dosiahne aspoň 10 eur,“ vysvetľuje Laura Bertoldová, Head of Marketing myWorld Slovakia, prevádzkovateľa medzinárodného nákupného programu Cashback World na Slovensku.

Možnosť získať peniaze späť aj pri kúpe už zľavneného tovaru potvrdzujú aj predajcovia. „Členovia Cashback World dostávajú spať peniaze a získavajú taktiež tzv. nákupné body, a to pri kúpe všetkých ponúkaných tovarov, vrátane tých, ktoré sú už zľavnené,“ uviedla Dušana Šufáková z internetového obchodu MALL.sk.

Navyše, zľavy a ostatné benefity môže zákazník získať naraz, ak využije službu eVoucher. Novinka eVoucher nielenže vyrieši problémy s výberom toho správneho darčeka pre blízkych či priateľov, ale taktiež ponúka benefit šetrenia peňazí pri nákupe v rámci Cashback World.

O Cashback World
Medzinárodné nákupné spoločenstvo Cashback World ponúka atraktívne nákupné výhody (peniaze späť z každého nákupu a body, ktoré poskytujú ďalšie zľavy, tzv. Shopping Points) zákazníkom, ktorí chcú ušetriť pri svojich nákupoch použitím cashback nákupnej karty alebo online. Cashback World je v súčasnosti aktívny v 47 krajinách sveta. 11 miliónov jeho súčasných členov si užíva nákupné výhody u 120 000 obchodných partnerov na celom svete. Viac informácií je dostupných na www.cashbackworld.com