Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Verejnosť rozhodla, že developerom roka je spoločnosť Corwin Capital

Verejnosť rozhodla, že developerom roka je spoločnosť Corwin Capital Foto: Corwin Capital

Široká verejnosť rozhodla, že ocenenie Developer roka na jubilejnom 10. ročníku podujatia ASB GALA získala spoločnosť Corwin Capital.

Bratislava 25. mája (OTS) - Ide o slávnostné odovzdávanie cien organizované časopisom ASB v spolupráci s týždenníkom Trend, ktoré je smerované na spoločnosti a jednotlivcov pôsobiacich v oblasti stavebníctva, architektúry a developmentu.

Nesmierne si vážime toto ocenenie, pretože o ňom rozhodla verejnosť, teda ľudia, ktorí nás citlivo vnímajú a dávajú nám svoju spätnú väzbu. Sú to práve oni, pre ktorých dennodenne pracujeme, a snažíme sa pre nich vytvárať príjemné miesto na bývanie. Dbáme na kvalitu produktu, ktorého piliermi sú korektnosť, odbornosť a inovatívne riešenia,“ zhodnotil a poďakoval pri preberaní ceny konateľ spoločnosti Corwin Ivan Valent.

ASB GALA sa tradične koná pod záštitou prezidenta Slovenskej republiky, Ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja Slovenskej republiky, Fakulty architektúry Slovenskej technickej univerzity v Bratislave, Inštitútu urbánneho rozvoja, Slovenskej komory architektov, Slovenskej komory stavebných inžinierov, Stavebnej fakulty Slovenskej technickej univerzity v Bratislave, Stavebnej fakulty Žilinskej univerzity v Žiline, Stavebnej fakulty Technickej univerzity v Košiciach, Spolku architektov Slovenska a Zväzu stavebných podnikateľov Slovenska.

Spestrením slávnostného ASB GALA večera 2016, ktorý sa konal 19. mája v priestoroch hotela Holiday Inn v Bratislave, bol pre vyše 200 hostí salónny orchester Afrodité a záverečnú bodku dotvoril Peter Mikuláš. Oficiálnu časť večera moderovala Jarmila Lajčáková-Hargašová.