Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 17. apríl 2024Meniny má Rudolf
< sekcia Magazín

Viac za menej – flydubai inšpiruje cestovateľov

Foto: flydubai.com

Letecká spoločnosť flydubai oznámila zníženie cien leteniek na vybrané lety až do 30%. Letecká spoločnosť chce pasažierov inšpirovať k preskúmaniu až 90 dovolenkových destinácií vo svojej sieti.

Bratislava 29. februára (OTS) - Zľavnené letenky sú k dispozícii už teraz na webovej stránke flydubai.com. Táto jedinečná ponuka bude dostupná až do polnoci 14. marca 2016 a vzťahuje sa na lety od 10. marca 2016 do 25. marca 2017. flydubai takúto časovo rozsiahlu zľavovú akciu ponúka vôbec prvýkrát. Pasažieri, ktorí si cestu plánujú s väčším časovým predstihom, budú môcť využiť väčšie zľavy.

Foto: flydubai.com
Pasažierom biznis triedy je vďaka personálu flydubai k dispozícii pohodlnejší a osobnejší servis na palube ako aj prioritné služby na letisku. Ekonomickú triedu ponúka flydubai na palube 50 lietadiel typu Next-Generation Boeing 737-800. Cestujúci majú počas letu k dispozícií moderný audiovizuálny systém s viac ako 1 200 hodinami kvalitného programu v rôznych jazykoch (angličtina, arabčina, hindi a ruština).

Letecká spoločnosť flydubai nedávno uviedla novú webstránku, ktorej obsah je prispôsobený geografickej polohe cestujúcich a nadväzuje na ich predchádzajúcu interakciu so stránkou. Novinkou sú aj informácie o dostupných destináciách a tipy na ideálny výlet či last-minute dovolenku do zatiaľ neobjavených miest ako Zanzibar, Kolombo, Kathmandu.

Navštívte flydubai.com ešte dnes a rezervujte si svoju letenku.